Spor
  • 5.7.2015 22:32

Fenerbahçe'nin yeni transferleri şampiyonluk istiyor

Kulübün televizyonuna açıklamada bulunan Fabiano Ribeiro, sarı-lacivertli takıma geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Vitor Pereira'nın gerçekten çok büyük bir profesyonel olduğunu düşünüyorum. Daha önce onunla çalışma fırsatı bulduğumda da büyük mutluluk duymuştum. Yine bu fırsat elime geçti. Çok büyük kapasitesi olan büyük bir profesyonel. Büyük bir lider. Başarıya ulaşmak için, buradan istenilenleri yerine getirmek için her türlü kaliteye de sahip bir hoca" dedi.

"KATILDIĞIMIZ HER TURNUVADA VEYA LİG MÜCADELESİNDE ŞAMPİYONLUĞA KADAR GİDEBİLMEK İSTİYORUZ"
Fenerbahçe'de kazanılacak kupalara katkı sağlamak istediğini belirten Ribeiro, "Bu kulübü daha ileriye taşıyıp büyümesine fazlasıyla katkıda bulunabiliriz. Şu anda burada kazanılacak kupalara katkı vermek için bulunuyoruz ve umarım bu isteğimizi gerçekleştirebiliriz. Hedefler çok net. Katıldığımız her turnuvada veya lig mücadelesinde şampiyonluğa kadar gidebilmek. Ben de iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Sezon sonunda bana gösterilen güveni boşa çıkarmamak istiyorum. Bu güveni hissediyorum ve sezon boyunca bu güvene cevap vermeye gayret göstereceğim" şeklinde konuştu.

ABDOULAYE BA: "O TAM BİR LİDER"
Bir diğer transfer Abdoulaye Ba da, Vitor Pereira hakkında övgüyle bahsederek, "Onunla yine çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum. Onun çok büyük bir antrenör olduğunu düşünüyorum. O tam bir lider ve bir aile nasıl bir arada tutulur bunu gayet iyi biliyor. Liderlik özelliği fazlasıyla gelişmiş bir hoca. Onun takımında olmaktan ve onun tarafından yönetilecek olmaktan dolayı çok mutluyum. Eminim burada başarılı olacaktır" dedi.

"ALTINDA TARİH YATAN BİR AMBLEMİN OYUNCULARI OLMAK İÇİN BURADAYIZ"
Abdoulaye Ba, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Fenerbahçe’nin amblemi her şeyi açıklayan bir amblem. Altında tarih yatan bir amblemin oyuncuları olmak için buradayız. Bu takım kupalarla yaşar ve bu takımda kupalar bir mecburiyettir aslında. Bu takım ileriyi hedefler ve bu takımda çalışmak ön plandadır. Bir şeyler kazanabilmek için çalışmak ve hırslı olmak mecburiyetindesiniz. Biz de bu hırslarımızla bulunuyoruz. Çok net olmasa da bu kulübün tarihini tanıyoruz. Daha önce Porto’da oynarken Fenerbahçe’yi Avrupa arenasında izleme şansı bulmuştuk. Bu kulübe başarı getirebilmek için her şeyi yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"FORMAYI ÇALIŞARAK ALABİLİRİZ"
Forma için mücadele edeceğini kaydeden Senegalli futbolcu, "Rekabetin her zaman takım için iyi olacağını düşünüyorum. Rekabetten her zaman takım karlı çıkar. Biz de çalışmak için buradayız. Formayı çalışarak alabiliriz. Futbol çalışmaktır. Ben futbolu bu şekilde nitelendiriyorum. Her zaman çalışacağım ve kalitemi sahaya yansıtmaya gayret göstereceğim" diye konuştu. 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:30

İLGİLİ HABERLER