Spor
  • 13.5.2015 00:13

Fenerbahçe'ye çifte şok

Süper Lig'in 31. haftasında Kayseri Erciyes ile karşılaşacak F.Bahçe'de Emre Belözoğlu ile Emenike kamp kadrosuna alınmadı. Emre'nin sakat olduğu, Emenike'nin ise idmanda Bruno Alves ile çarpıştığı öğrenildi.

Fenerbahçe, spor toto süper lig Süleyman Seba Sezonu’nun 31. haftasında, 13 Mayıs Çarşamba günü, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, SAİ Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleride bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

 

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00’de başladı ve 1 saat 10 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

EMRE'YE ÖZEL PROGRAM

Emmanuel Emenike, çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü. Emre Belözoğlu, antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı, antrenmanın ikinci bölümünde ise çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürdü.

Bu antrenmanla SAİ Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, Emre Belözoğlu ve Emmanuel Emenike haricindeki oyuncularla Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı. (Sporx)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:29

İLGİLİ HABERLER