Spor
  • 28.7.2016 01:35

Fenerbahçe'ye Monaco'dan kötü haber

Fenerbahçe Kulübü'nün Monaco'da oynanacak deplasman maçına taraftar götürme talebi olumsuz karşılandı.

Fenerbahçe Kulübü’nün Monaco Prensliği’nin sarı-lacivertli taraftarları maça almama kararına itiraz gitti. Sarı-lacivertlilerin, Monaco’ya itirazı üzerine Fransız kulübü durumu Monaco Prensliği’ne aktardı. Ancak özerk olan Monaco Prensliği, Fenerbahçeli taraftarların maça alınmayacağı kararını yeniledi.

Fenerbahçe Kulübü, yazışmaları resmi internet sitesi üzerinden bu ifadelerle açıkladı:

“Monaco Hükümetinin 3 Ağustos’ta oynanacak rövanş karşılaşması için, taraftarlarımıza getirdiği yasak kararı üzerine, Fenerbahçe Spor Kulübü Monaco kulübüne başvurarak konunun hükümet yetkililerince bir kez daha görüşülmesi ve taraftarlarımızın stada alınması konusunda başvuruda bulunmuştur.

Monaco Prensliği İçişleri Bakanlığı Danışmanı imzasıyla, AS Monaco Genel Direktörlüğü’ne gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verilmiştir:

Sayın Genel Direktör Yardımcısı,

Tarafınızdan 26 Temmuz 2016 tarihinde gönderilen ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün, 3 Ağustos 2016’da saat 20:45’te Monaco’nun II Louis Stadı’nda oynanacak olan müsabakaya, taraftarlarının girişine izin verilmesi hususunda son bir görüşme talebini içeren yazısını benimle paylaşma isteğinizi tarafıma aktardınız.

Bu konuda, yukarıda bahsi geçen kulüp yetkililerine, Monaco Prensliği topraklarında taraftarlarının bulunmalarının hükümet kararıyla yasaklandığını bir kez daha hatırlatırım.

Sayın Genel Direktör Yardımcısı, sizlere en derin saygılarımı sunarım.

Patrice Cellario

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ”

Güncellenme Tarihi : 28.7.2016 01:37

İLGİLİ HABERLER