Spor
  • 15.5.2007 10:20

FENER'E KİMLER GELİYOR, KİMLER GİDİYOR?

100. yılında mutlu sona ulaşan Sarı-Lacivertliler transferde ilk bombayı Trabzonspor’un yıldızı Gökdeniz Karadeniz’i alarak, patlatmaya hazırlanıyor.
Ve Fenerbahçe, Gökdeniz Karadeniz rüyasını bu kez gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Trabzonspor ile 2009 Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan milli yıldız ile yakından ilgilenen Sarı-Lacivertliler gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurma çalışmalarının ilk adımını bu oyuncuyu renklerine bağlayarak atacak. Bordo-Mavili kulübün de yüksek bir bonservis bedeliyle Gökdeniz'in satışına sıcak bakacağı ve Gökdeniz'in de yönetimlerin uzlaşma sağlaması halinde bu transfere olumlu yaklaşacağı öğrenildi. Kanarya, tecrübeli oyuncu ile sağ kanattaki problemini tamamen ortadan kaldırmayı planlıyor. Gökdeniz, iki sezon önce Fenerbahçe'ye çok yaklaşmış hatta yıldız oyuncunun mukavele bile imzaladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Sarı-Lacivertliler ayrıca, Bursasporlu Egemen, Kayserisporlu Mehmet Topuz ve Antalyasporlu Ali Bilgin’in transferi için de gün sayıyor. Alex'e alternatif olabilecek dünyaca ünlü bir yıldızla görüşen yönetimin üç yabancı oyuncuyu da renklerine bağlayacağı bildirildi.

Kadrosunda revizyon yapacak olan Fenerbahçe’de Deivid, Ümit, Serkan, Deniz, Kemal, Volkan gidiyor. Appiah, Tuncay ve Alex de ayrılık sinyali veriyor.
Sarı-Lacivertli taraftarlar 100. yılda şampiyonluğu getiren kadronun büyük bölümünü önümüzdeki sezon takımda göremeyecek. Adı İngiliz ekipleriyle anılan Stephan Appiah'ın ayrılacağı öğrenildi. Ganalı yıldızın şampiyonluk kutlamalarının hemen ardından dün İngiltere'ye gitmesi kafaları karıştırdı. Alışveriş için Londra'ya uçtuğu belirtilen Appiah da FANATİK'e Ada'dan gelen teklifleri doğruladı, ancak kesin kararını vermediğini açıkladı. Appiah'ı Portsmouth ile Celtic istiyor. Attığı kritik gollere rağmen bir türlü beğenilmeyen Deivid'in de gönderileceği belirtildi. Deniz Barış'ın Almanya'ya dönmesi kesinleşirken, Köln'ü çalıştıran Daum'un talip olduğu Ümit Özat, Kemal, mukaveleleri biten Serkan ve kaleci Volkan da yolcu. Olympiakos'un yanı sıra İngiliz ve İtalyan kulüplerinin listesinde bulunan Tuncay ve henüz masaya oturulmayan Alex'in de vedaya hazırlandığı kaydedildi. Teknik direktör Zico’nun durumunun ise önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. FANATİK
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:12

İLGİLİ HABERLER