Spor
  • 24.1.2018 10:15

Fernandao'nun sırrı ortaya çıktı

Bir kilo daha veremez!

Fernandao, 17 Mart’taki Konya maçında omzunu kırdı, yaz kampına fazla kilolarıyla döndüğü için ilk haftalarda forma şansı bulamadı. Sambacı sıkı çalışmasının sonucunu aldı. 100 kg.’ye düşen golcünün vücudunda hiç yağ kalmadı.

Brezilyalı yıldız, 2015-16 sezonunun başında Süper Lig Gol Kralı olarak Fenerbahçe’ye transfer olmuştu. Sarı- Lacive rtliler’de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Fernandao, sık sık fazla kilolarıyla gündeme geldi.

Ancak geçtiğimiz sezon 17 Mart’ta oynanan Ko nya maçında omzunu kırması, tecrübeli forvet için dönüm noktası oldu. Fernandao iyileşip kampa katıldığında, fazla kilolarını gören teknik heyet ve arkadaşl arı gözlerine inanamadı.

Kilo verirse kas kaybeder 

Başarılı oyuncu bu nedenle uzun süre forma şansı bulamadı, kadroya bile gire medi . Fernandao, bu sorunundan kurtul ma k için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürd ürdü. Hazırlanan diye t programını harfiyen uyguladı ve sonunda 100 kg.’ye düştü. Sambacı, fiziksel olarak en fit haline geldi. Şu anda vücudunda hiç yağ bulunmayan Fernandao’nun şu andan itibaren vereceği her kilo, kas kaybı anlamına gelecek. Bu nedenle yıldız futbolcunun artık tek hedefi, şu anki halini korumak.

Güncellenme Tarihi : 24.1.2018 10:16

İLGİLİ HABERLER