Spor
  • 30.5.2016 20:51

Fikret Orman Gökhan Gönül'ü açıkladı

Fikret Orman'dan flaş Gökhan Gönül ve Mario Gomez açıklaması!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferiyle ilgili iddialara ilişkin, "Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız." dedi.

Orman, Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir okuldaki özel sınıfın açılışının ardından gazetecilerin transfer gündemine ilişkin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, Beşiktaş'ın Fenerbahçeli Gökhan Gönül ile anlaştığı iddialarının bulunduğunu hatırlatması üzerine Orman, "Anlaşma olsa imza atılır o zaman da duyardınız. Gökhan'ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız." diye konuştu.

Orman, Mario Gomez'in takımda kalıp kalmayacağı yönündeki bir soruya ise "Ben de merak ediyorum" diye esprili bir yanıt verdi.

Fikret Orman'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Ligde şampiyon takımı da düşen takımı da hakemler belirliyor." açıklamasının anımsatılması üzerine Orman, "Buraya hayırlı güzel bir iş için geldik böyle hayırsız konuları konuşmak istemiyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Orman, daha sonra Orhaneli Belediyesine ait plakası 1903 ile biten resmi aracı ilçe merkezine kadar kullandı.

Orhaneli Belediyesi karşısında gözleme açan kadınların yanına giderek bir süre sohbeteden Orman, ateşin başına geçip kendi gözlemesini pişirdi. (Lig Tv)

Güncellenme Tarihi : 30.5.2016 21:16

İLGİLİ HABERLER