Spor
  • 28.5.2016 11:11

Fikret Orman'dan Aziz Yıldırım'a cevap

Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım’ın, önceki akşam oynanan kupa finalinin ardından Siyah-Beyazlılar hakkında yaptığı açıklamaya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan yanıt geldi.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ

"Adam bana küfür ediyor şike yaptın diyor. Ben şike yapmadım,yapsaydım bu 5 sene içinde her türlü belgeler ortaya konurdu. İspat edilirse kendimi köprüden atarım dedim. Bu ülkeye şike'yi sokan Galatasaray'dır. 2000 yılında Fetullah Gülen'in dualarla Galatasaray'ı şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Bize küfürler ediliyordu. Oyuncularıma 'Madalya törenine çıkmayın' dedim. Onlar da çıkmak istemedi zaten. Bu sene Türkiye'de şampiyonu da küme düşenleri de hakemler tayin etti. Mete Kalkavan ilk yarı kötü yönetiyordu. İndim aşağı yüzüne söyledim, ondan sonra tavırları değişti. Halis Özkahya ve Fırat Aydınus bu sene bizim şampiyonluğumuzu engelledi."

FİKRET ORMAN'DAN CEVAP

Aziz Yıldırım'ın bu açıklamasına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan cevap gecikmedi. Orman, “Kaale alınacak bir söz değil. Daha önce de söyledim, bu üslupları ben 15-16 yaşlarımda bıraktım. Kaale alınacak bir durum yok” diyerek Aziz Yıldırım'ın sözlerini dikkate almadığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 28.5.2016 11:14

İLGİLİ HABERLER