Spor
  • 10.8.2012 11:28

Fikret Orman'dan görülmemiş jest!..

Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman bayram öncesi personelin maaşını ödemek için kendisine ait daireyi sattı.

Siyah-Beyazlı kulübe başkan olduktan sonra, ekonomik anlamda tarihinin en sıkıntılı günlerini yaşayan Beşiktaş'ı düzlüğe çıkarmak için kolları sıvamıştı Fikret Orman... Maliyeti yüksek oyuncular gözden çıkarılmış, takım gençleşmiş, tam anlamıyla bir 'kemer sıkma politikası' başlamıştı. 'FEDA' adı altında uygulamaya konulan bu politikaya, taraftarlar da ayak uydurmuştu. Başkan Fikret Orman da, personel maaşları için 'FEDA' dedi...

Habertürk'ün haberine göre Başkan Orman'ın herkesten gizlediği sırrı, önceki gün divan üyelerine verilen iftar yemeğinde ortaya çıktı. Yeniden yapılanma yolunda fedakarlıktan kaçmayan Orman'ın, bayram öncesi personel maaşlarını ödemek için, Zincirlikuyu'da yapılan 'rezidans projesi'nden bir dairesini sattığı öğrenildi.

Orman, bu durumu "Maaşları ödemek için evimizi sattık. İşte bu derece kötü durumdayız. Ama göreceksiniz, biz bu işi çevireceğiz. Bu işin altından kalkamaycağımızı düşünenler, yakın zamanda yanılacak" sözleriyle özetledi.

'SPONSORLARA BİLET YOK'
Yemekte ana konulardan biri de gelirlerin artması yönündeydi. Başkan Orman bu konuda da çok kararlıydı. Bu tablo, Orman'ın şu sözleriyle ortaya konuldu: Artık kimseye bedava bilet yok. Herkes adam gibi kombinesini alıp maçını izleyecek. Hiçbir gruba taviz yok. Olaylardan çok çektik. Kim olay çıkarırsa tespit edilecek. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız. Sponsorlara dahi bilet verilmeyecek. Bedava loca da kalktı. Ayrıca bedava seyahat devri de bitti. Çok isteyen parasını verir, gelir. 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:05

İLGİLİ HABERLER