Spor
  • 29.3.2017 00:05

Flaş.. Galatasaray Kadir Çetinçalı'yı da ihraç ediyor

 NTV'nin canlı yayınına çıkan Dursun Özbek, esas sürprizi programın sonunda yaptı...
Galatasaray olağan kongresinde Fethullahçı Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten atılmaması için bir konuşma yaparak ortalığı karıştıran Galatasaray muhabiri Kadir Çetinçalı, rezil kararın mimarı olmuştu.


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek NTV'deki programın sonunda Kadir Çetinçalı ile ilgili sert ifadeler kulllanarak, "Kendisi Hakan Şükür ve Arif Erdem'in atılmaması için okonuşmayı yaparak genel kurulu etkiledi ve ortalığı karıştırdı. Bugün yaşananların bir nedeni de Kadir Çetinçalı olmuştur. Hiç istemediğimiz bu olayları bize ve camimaya yaşatan bu kişi için gereken yapılacaktır. Birazdan Yönetim Kurulu toplantımız olacak. bu toplantıda kendisinin bu yaptığına karşılık bir karar alacağız" dedi.
Özbek'e yakın çevrelerden edinilen bigliler Fethullahçı destekçisi Kadir Çetinçalı'nın kulüp üyeliğinden atılacağı yönünde.
Yasalarda yer alan terör ve töröristi övme maddesini çalıştıracak olan Galatasaray yönetimi Kadir Çetinçalı'yı kulüpten uzaklaştırıp üyeliğini düşürecek.
HABERVİTRİNİ ÖZEL

Galatasaray Genel Kurulu'nda Hakan Şükür ve Arif Erdem ile birlikte 7 kişinin FETÖ terör örgütüne üye olmaları nedeniyle kulüpten ihracı oymalası öncesinde konuşma yapan Kadir Çetinçalı, G.Saray Yönetimi tarafından disipkin kuruluna sevk edildi.

Galatasaray Yönetimi'nin Kadir Çetinçalı'yı Galatasaray üyeliğinden ihraç etmesi bekleniyor.

KADİR ÇETİNÇALI NE DEMİŞTİ ?

Mali genel kurulda ihraçlarla ilgili oylama öncesinde yaptığı konuşmada, “Kimse 20’li yaşlarının başında iki üç futbolcusu bir cemaate takıldı gitti diye Galatasaray’ı suçlayamaz, yönlendiremez” diyen Çetinçalı,“Galatasaraylılar olarak biz bunu üzerimize alamayız. 15 yıldır bu ülkeyi yönetenler, her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar. Onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şaban’ımızın niye olmasın? Bu tarihi lekeye izin vermeyelim.” şeklinde konuşmuştu.

Güncellenme Tarihi : 28.3.2017 23:56

İLGİLİ HABERLER