Spor
  • 22.11.2014 11:20

Galatasaray Chedjou'nun yerine Doria'yı getiriyor

Galatasaray'da kadrodaki oyuncu sayısını düşürmek için çalışmalar sürerken transfer konusunda da sıcak bir gelişme yaşanıyor.

Sarı kırmızılıların Ocak ayında yapacağı kadro operasyonu gündemdeki yerini korurken Güney Amerika basını Galatasaray'la alakalı flaş bir transfer haberini kaleme aldı.

Ocak ayında başlayacak olan Afrika Kupası yüzünden takımın en formda isimlerinden Aurelien Chedjou'dan yaklaşık 1 ay yoksun kalacak Galatasaray'ın stoper transferi için düğmeye bastığı öğrenildi. Chedjou'nun boşluğunu doldurmak için iyi bir stoper almak isteyen Galatasaray, iki yıldır gündemlerinde olan Brezilyalı savunma oyuncusu Doria için harekete geçiyor.

Brezilya basınında da yer alan haberlerde sezon başında Marsilya'ya transfer olan oyuncunun teknik direktör Bielsa tarafından kadroya alınmadığı bu yüzden de kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gönderilmesinin karara bağlandığı ifade edildi.

Galatasaray'ın Doria'yı kiralayacak olan kulüpler arasında favori gösterildiği haberde Brezilyalı stoperin de sarı kırmızılılara gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Galatasaray yönetiminin kadrodaki şişkinliği azaltmak için yapacağı operasyonun yanı sıra takıma takviye yapmak için de önemli çalışmalar yürüttüğü belirtildi. Sarı kırmızılıların Ocak ayında istediği futbolcuları satın alma opsiyonlu olarak kiralama düşüncesinde olduğu bu isimlerin de Marsilya'dan Doria Arsenal'den Joel Campbell olabileceği kulislerde ciddi şekilde konuşuluyor.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray, Doria'yı Mancini döneminde de istemiş ancak kulübünü ikna edememişti.

Mustafa Göksel / @mgoksell

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 00:10

İLGİLİ HABERLER