Spor
  • 3.12.2016 15:52

Galatasaray'da Levent Nazifoğlu'na ceza kalkışması

Galatasaray’da Levent Nazifoğlu isyanı!

Bundan sonra yapılacak olası hakem hatalarını daha gür bir sesle dile getirme kararı alan Galatasaray'da idareciler, Levent Nazifoğlu’na verilen cezanın kendilerini sindirmesine izin vermeyecek.

Sezon başından itibaren en fazla hakem hatasına maruz kalan takımların başında gelen Galatasaray, bunu dile getirdiği ilk seferde PFDK tarafından ağır bir cezaya maruz kalmıştı. Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, hakemlerin art niyetli olduğunu ifade edince 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezasına çarptırılmıştı.

Bu durum karşısında daha farklı bir tavır takınmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, olası bir hakem hatasında daha sert bir açıklama yapacak. Başkan Dursun Özbek önderliğinde yaşanan son durumu değerlendiren Galatasaray’ın idarecileri, Nazifoğlu'na verilen cezanın kendilerini sindirmesine izin vermeyecek. Canlarının yeterince yandığını düşünen yönetim, özellikle Kasımpaşa maçına atanan ve Galatasaray aleyhine yaptığı hatalarla nam salan Mete Kalkavan'ın yönetimini takip edecek. Skora etki edecek en ufak bir hatada her türlü ceza göze alınarak çok daha sert bir açıklama yapılacak.

NAZİFOĞLU CEZAYI GÖZE ALMIŞ

Hafta içerisinde hakem hatalarında art niyet aradığını ifade ettiği için PFDK tarafından cezalandırılan Levent Nazifoğlu, başına gelecekleri önceden tahmin ederek hareket etmiş. Artık sessiz kalmayı kendisine yediremeyen ve her türlü cezayı göze alarak Galatasaray’ın haklarını savunan Nazifoğlu, kendisine verilen 30 bin Euro'luk para cezasını da kendi cebinden karşılayacak.

Güncellenme Tarihi : 3.12.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER