Spor
  • 25.4.2018 11:21

Galatasaray'da tek hedefi Beşiktaş'ı devirmek!

Ligin ilk etabında yenildiği Trabzon ve Başakşehir’i evinde Terim’le deviren Aslan, Beşiktaş’la da hesabı kapatmak için kenetlendi. Hedef kazanıp şampiyonluk için geri sayıma geçmek

Süper Lig’de bu pazar sezonun belki de en kritik maçına çıkacak olan G.Saray, Beşiktaş’ı yenerek, son 3 haftaya lider girmenin hesaplarını yapıyor.

Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; bu sezon evinde F.Bahçe derbisinde alınan beraberliğin dışında tüm maçlarını kazanan Cimbom, dış sahada ise 7 mağlubiyet alarak ‘İçerde Aslan, dışarıda kedi’ görüntüsü çizmişti. Buna rağmen Terim geldikten sonra ilk yarıda deplasmanda yenildiği tüm rakiplerinden rövanşı alan Sarı-Kırmızılılar, Vodafone Park’ta Beşiktaş’a karşı aldıkları 3-0’lık mağlubiyeti de telafi etmek için kenetlendi.

MALATYA’YA DA YENİLMİŞTİ 
Ligin ilk yarısında Trabzon, M.Başakşehir, Beşiktaş ve Y.Malatya’ya dış sahada boyun eğen Aslan; Trabzon ve Başakşehir’le hesabı kapatmıştı. Cimbom, Beşiktaş ve Y.Malatya’yı da bu halkaya eklemek istiyor. G.Saray, ilk yarıda berabere kaldığı Antalya’yı Türk Telekom Stadı’nda 3-0’la geçerken, Kadıköy’de 0-0 berabere kaldığı F.Bahçe’yle ise evinde yine yenişememişti.

LİDER, DERBİ İÇİN START VERDİ
Aytemiz Alanyaspor müsabakasının ardından 2 gün izin yapan Sarı-Kırmızılı takım, dün Florya’da derbi hazırlıklarına başladı. Terim yönetimindeki çalışmada futbolcuların oldukça hırslı olduğu bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.4.2018 11:22

İLGİLİ HABERLER