Spor
  • 18.10.2016 00:49

Galatasaray’dan Bruma’ya inanılmaz teklif

Galatasaray'da muhteşem bir performans sergileyen Bruma, yönetimi harekete geçirdi. Sarı-kırmızılılar Portekizli yıldızın sözleşmesini 5 sene uzatmaya hazırlanıyor.

Galatasaray’ın yeni sezondaki en istikrarlı oyuncularının başında gelen Bruma, Gençlerbirliği karşılaşmasında da galibiyeti getiren golü atmıştı. Geçen sezonu İspanyol ekibi Real Sociedad'da geçirdikten sonra birçok eksik yönünü tamamlayan ve kendisini geliştiren Bruma, Süper Lig'in en dikkat çeken futbolcularının başında geldi.

Hızı ve tekniği ile rakip savunmaların korkulu rüyası haline gelen Bruma, şu ana kadar rakip filelere 3 gol atarken, 3 de asist yaptı. Fanatik’in haberine göre, Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in ilk 11'de vazgeçemediği isimlerden olan Bruma için yönetim de devreye girdi. Sezon başında İspanya'dan Sevilla, Hollanda'dan PSV Eindhoven'in istediği, son olarak da Premier Lig kulüplerinin radarına giren 21 yaşındaki hücum oyuncusunun sözleşmesinin uzatılması için planlar yapılmaya başlandı.

Başkan Dursun Özbek'in, yakın zamanda Bruma'nın menaceriyle bir görüşme yapacağı ve 5 yıllık yeni bir kontrat yapmak isteyeceği öğrenildi. Aslan'la 2018'e kadar kontratı bulunan yıldız futbolcunun da, çok büyük bir takımdan teklif gelmedikçe, Türkiye'deki kariyerine devam etmeyi istediği ifade edildi.

Güncellenme Tarihi : 18.10.2016 00:05

İLGİLİ HABERLER