Spor
  • 18.6.2018 23:28

Galatasaray'dan İsmail'e süper teklif

Galatasaray'dan Ismael Bennacer teklifi!

İtalyan basını Galatasaray'ın Ismael Bennaccer için yeni bir teklifte bulunduğunu yazdı.İtalyan basını Galatasaray'ın Ismael Bennaccer için yeni bir teklifte bulunduğunu yazdı.Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden olan Galatasaray için İtalyan basınından bomba bir transfer iddiası geldi.

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cim Bom için Corriere dello Sport flaş bir haber paylaştı.
İtalyanların ünlü gazetesi, Sarı Kırmızılılar'ın bir süredir ilgilendiği Ismael Bennaccer için Empoli'ye yeni bir teklif sunduğunu yazdı.
 Habere göre Galatasaraylı yöneticiler, İtalyan kulübünün kapısını tam 4,5 milyon euroluk bir teklifle çaldı.

Gazete, Cim Bom'un Empoli'ye ilk olarak sunduğu 3 milyon euroluk teklifin geri çevrildiğini ve oyunucuyu almak isteyen Sarı Kırmızılılar'ın da teklifi yükseltmek durumunda kaldığını kaydetti.

İtalyan basını, 20 yaşındaki Cezayirli için Empoli kulübünün Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirmeye aldığını yazdı.
Öte yandan Bennaccer için bir diğer Serie A kulübü Sampdoria'nın da devrede olduğu belirtildi.
Merkez orta saha mevkiinde forma giyen Bennaccer, geçtiğimiz sezon Empoli formasıyla 39 maçta 2 gol atarken 4 de asist kaydetti.
 Fransız asıllı Cezayirli futbolcu, görev verilmesi hâlinde ön libero ve 10 numara mevkiilerinde de forma giyebiliyor. Bennaccer'in piyasa değeri, Transfermarkt verilerine göre 1 milyon euro olarak gösteriliyor.Genç yeteneğin kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yazında sona eriyor.

.

 

Güncellenme Tarihi : 18.6.2018 23:31

İLGİLİ HABERLER