Spor
  • 13.10.2016 13:25

Galatasaray geleceğin yıldızı 15'lik Emirhan Ergün'ı transfer etti

Galatasaray'dan sürpriz transfer! 15'lik süper yetenek...

Altyapıda görülmemiş bir atağa kalkan Galatasaray, Türkiye'den ve Avrupa'dan genç yetenekleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Feyenoord'dan Yaşar Çavdar'ı transfer eden sarı kırmızılılar, dün de Samsun Atakum Belediyespor'dan Emirhan Ergün'ü renklerine bağladı.

Galatasaray'dan sürpriz transfer! 15'lik süper yetenek...

Galatasaray, Samsun'dan Atakum Belediyespor U-15 takımının yıldız adayı Emirhan Ergün'ü transfer etti.

Geçen sezon Coca-Cola Gelişim Ligi'nde 32 gol atan genç forvet Emirhan Ergün, birçok kulüp tarafından takip ediliyordu. Genç futbolcunun transferi için yapılan yarışta kazanan takım Galatasaray oldu.

Emirhan Ergün, transferiyle ilgili olarak, "Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmekten çok mutluyum. Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı'na ve antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Galatasaray'dan sürpriz transfer! 15'lik süper yetenek...

 

GALATASARAY'IN TRANSFERİ EMİRHAN ERGÜN KİMDİR?
9 yıldır Atakum Belediyespor forması giyen Emirhan, Beşiktaş'ın dikkatini çekerek 8 Ağustos'taki kampına davet edilmişti.

U15 takımı antrenörü Bülent Çelik, Emirhan hakkında şöyle konuştu:

"Takımına liderlik yapabilen bir karakter. Sakatlık kaza bela olmadığı sürece geleceği aydınlık bir oyuncu. Allah yolunu açık etsin."

Galatasaray hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Feyenoord altyapısında forma giyen 17 yaşındaki Yaşar Çavdar'ı transfer etmişti.Sarı kırmızılıların teknik patronu Jan Olde Riekerink de Levski Sofya ile yapılan hazırlık maçında 14 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Kapı'yı oynatmıştı (üstte). (sporx)

Güncellenme Tarihi : 13.10.2016 14:44

İLGİLİ HABERLER