Spor
  • 17.6.2018 09:36

Galatasaray Gomis'in yerine golcü arıyor

Galatasaray'da golcü avı başladı!

Gomis’in Çin’den gelen tekliflerin ardından 3 milyon 350 bin Euro’luk maaşına zam istemesi, yönetimi harekete geçirdi. Golcü arayışlarına başlayan Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir forvet peşinde.Galatasaray’da sürpriz golcü arayışları başladı. Süper Lig’de 29 golle krallık tacını takan Bafetimbi Gomis’in, Çin’den gelen tekliflerin ardından 3 milyon 350 bin Euro’luk maaşına zam istemesi, Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçirdi. Başkan Mustafa Cengiz’in, “Değerini bulursa satılır” dediği Gomis’in yerine golcü arayan Galatasaray’da çıta, Şampiyonlar Ligi seviyesi olarak belirlendi.

Eski isimler rafa kalktı

Daha önce Gomis’e alternatif olarak belirlenen isimler rafa kaldırılırken, şu sıralarda Galatasaray’ı Avrupa’da taşıyacak kalitede forvetlerden oluşan bir liste hazırlığı yapılıyor. Fatih hocanın, ekibiyle birlikte geniş bir liste oluşturup yönetime sunacağı, ardından maliyet araştırması gerçekleşeceği öğrenildi. Yönetim bu transfer için kesinlikle acele etmeyecek.

Nokta transfer yapacaklar 

Santrfor konusundaki plan, nokta transfer yapabilmek. Öncelik yine bonservisi olmayan veya kiralanmaya müsait isimlerde. Ancak Gomis’in satılması durumunda, gelen bonservis bedeli kadar kesenin ağzının açılması da gündemde. Sarı-Kırmızılılar bu transferden en azından 10 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Ve Balotelli imzayı atıyor

Uzun süre Galatasaray’ın transfer radarında yer alan İtalyan golcü Mario Balotelli, imza için geri sayımda. Yıldız futbolcunun, Fransız kulübü Marsilya ile el sıkıştığı ve anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyete döküleceği bildirildi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, bir süre önce yaptığı açıklamada, Balotelli ile bir ilgilerinin olmadığını dile getirmişti. Nice kulübüyle sözleşmesi biten tecrübeli futbolcunun bonservisi elinde bulunuyor.

Güncellenme Tarihi : 17.6.2018 09:37

İLGİLİ HABERLER