Spor
  • 27.9.2016 11:21

Galatasaray'ı uçuracak haber

Galatasaray uçacak

İyileşen Lukas Podolski, Cavanda, Semih Kaya ve De Jong milli takım arasında kondisyon eksiğini kapatacak. Sigthorsson ve Serdar Aziz ise tamamen düzelip, forma rekabetine katılacak.

Lige iyi bir başlangıç yapan Galatasaray her geçen hafta daha sağlam adımlar atıyor. Üstelik Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle henüz takıma monte olamayan 4 önemli futbolcu bulunuyor. Sarı-kırmızılı taraftarların ilk 11'de görmeyi özlemle beklediği Podolski, Cavanda, De Jong ve Serdar Aziz, milli takım arasından sonra hazır olacak. İlk aşamada iyileşen Podolski, De Jong, Cavanda ve Semih Kaya'nın tek sıkıntısı kondisyon ve maç…

Bu isimleri Antalyaspor ile oynanacak mücadelede yedek kulübesinde tutması beklenen Hollandalı çalıştırıcı, 15 Ekim'deki Gençlerbirliği maçına kadar istediği kadroyu oluşturabilecek. Çünkü Serdar Aziz ve Sigthorsson da bu tarihe kadar idmanlara çıkıyor olacak. Sağda Sabri'nin yerine Cavanda'yı düşünen Riekerink, üst üste hatalar yapan Chedjou'yu kesip, Serdar'ı oynatacak. Podolski’nin sol açıktaki formasına kavuşması beklenirken, De Jong da Selçuk'la rekabete girecek.

Güncellenme Tarihi : 27.9.2016 11:23

İLGİLİ HABERLER