Spor
  • 27.8.2016 14:04

Galatasaray iki yolluyor bir alıyor

Galatasaray'a geri dönüyor!

Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in kadroda düşünmediği futbolcular birer birer kulüpten ayrılıyor. Buna karşın savunma ve forvet mevkilerine takviye yapmaya çalışan sarı kırmızılı yönetim, yıldız bir isimle anlaşma sağladı.

Umut Bulut'u Kayserispor'a veren Galatasaray, kadroda yer bulma şansı olmayan futbolculardan Salih Dursun ve Olcan Adın'ı da birkaç gün içinde elden çıkarmayı planlıyor.

NTV Spor'un haberine göre, geçen sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Salih Dursun'a Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ve Alanyaspor talip.

Olcan Adın ise yurt dışından gelen tekliflerden birini değerlendirmeyi düşünüyor. Olcan, daha önce Bursaspor'un gündemine gelmiş ancak oyuncunun 1.8 milyon Euro'luk yıllık ücreti transferin önüne geçmişti.Teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından düşünülmeyen bir başka futbolcu Tarık Çamdal için şu ana kadar kulübe ulaşan resmi bir transfer teklifi olmadı.

Forma giyme şansı olmayan futbolcuları satıp maliyetlerinden kurtulmayı planlayan Galatasaray yönetimi, stoper ve forvet mevkilerine birer transfer yapacak. Stoper mevkisi için düşünülen ilk isim ise Manchester City'den Jason Denayer.

Denayer için kulüp yetkilileri İspanya ya da Portekiz'de forma giymesi durumunda daha hızlı gelişim sağlayacağını düşünüyor. Belçikalı futbolcu ise, geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Galatasaray'a dönmek istiyor.

Jason Denayer'in tercihini Galatasaray'dan yana kullanması sarı kırmızılıların bu transferdeki şansını yükseltiyor. Manchester City kulübüyle bir süredir kiralık formülü için görüşen Galatasaray yönetiminin bu transferi birkaç gün içinde bitirmesi bekleniyor.

 

Güncellenme Tarihi : 27.8.2016 14:07

İLGİLİ HABERLER