Spor
  • 19.10.2018 21:28

Galatasaray ilk yarıda 3 sakat birden verdi

Galatasaray'da Serdar Aziz ilk yarının ilk bölümlerinde sakatlandı. Sekerek oyundan çıkan milli futbolcunun yerine Maicon dahil oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Schalke maçı öncesinde bazı oyuncularını riske etmek istemeyen Fatih Terim, sakatlanan Serdar Aziz'i de fazla bekletmedi. Öte yandan Feghouli de sekerek oyuna devam ediyordu. Cezayirli oyuncu yerine Eren Derdiyokmaça daihl oldu. Sarı-kırmızılılar 19. ve 21. dakikalar arasında iki oyuncu değiştirmiş oldu.

EN SON FERNANDO DA GİTTİ

BU KEZ MAÇTA SAKATLIK YAŞANDI!

Mücadelede 17. dakika oynanırken Sofiane Feghouli kendini yere bıraktı. Bir süre saha kenarında tedavi gören Cezayirli futbolcu ayağa kalkarken sadece bir dakika sonra Serdar Aziz sakatlandı. Kendini yere bırakan tecrübeli savunmacı oyuna devam edemeyince yerine Maicon dahil oldu. Bu pozisyondan yine kısa süre sonra sekerek oynayan Feghouli de kendini yere bıraktı ve onun yerine Eren Derdiyok oyuna girdi. Mücadelede 22. dakika geride kalırken Fatih Terim iki zorunlu oyuncu değişikliği birden yapmış oldu.

Dakikalar 41'i gösterdiğinde topla buluşan Fernando topu taca bırakırken saha kenarına geldi. Tecrübeli futbolcu oyuna devam edemeyince yerine Selçuk İnan dahil oldu. Böylece Galatasaray, 42. dakikada üç oyuncu değişikliği hakkını da kullanmak zorunda kaldı.

Güncellenme Tarihi : 19.10.2018 21:36

İLGİLİ HABERLER