Spor
  • 24.6.2016 22:43

Galatasaray Jose Rodriguez'i Almanlara sattı

Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı... İlk olarak Bursaspor'dan Serdar Aziz'i renklerine bağlayan ve bu oyuncunun karşılığında 4.5 milyon Euro para ve Bilal Kısa, Furkan Özçal, Sercan Yıldırım'ı veren sarı kırmızılılar, sürpriz bir ayrılık kararı daha aldı...

YUNUS MALLI İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Galatasaray yönetimi, sezon başında bedelsiz olarak Real Madrid'den transfer ettiği İspanyol orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'i, Yunus Mallı'nın forma giydiği Bundesliga ekibi Mainz 05'e satıyor.

2.5 MİLYON EURO'YA ANLAŞTILAR

Büyük umutlarla geldiği sarı kırmızılı takımda bekleneni veremeyen ve bunun sonucunda yedek kulübesine mahkum olan Rodriguez'in menajeri, yönetimle görüşerek Mainz 05'ten gelen 2.5 milyon Euro'luk teklifi iletti. Galatasaray da bu öneriye olumlu yanıt verdi ve gelecek hafta imzaların atılması konusunda anlaşmaya varıldı.

PARANIN YÜZDE 30'U REAL MADRID'E

Sarı kırmızılı kulüp böylelikle sezon başında bedelsiz aldığı ve kendisine 800 bin Euro ödediği Jose Rodriguez'den 1.7 milyon Euro kar etmiş oldu. Galatasaray, 2.5 milyon Euro'nun yüzde 30'unu, futbolcunun eski kulübü Real Madrid'e ödeyecek.

GALATASARAY'DA 23 MAÇ OYNADI

22 yaşında ve 1.80 metre boyundaki Jose Rodriguez, geride bıraktığımz sezon Galatasaray'da 14 Süper Lig, 6 Türkiye Kupası, 3 Şampiyonlar Ligi maçı oynadı. İspanyol futbolcu, görev aldığı bu 23 karşılaşmada gol atma başarısını gösteremezken, 2 asist yaptı.

Güncellenme Tarihi : 24.6.2016 22:46

İLGİLİ HABERLER