Spor
  • 23.1.2018 00:01

Galatasaray Kayserispor'u Eren Derdiyok'la yıktı

Galatasaray, Kayserispor ile deplasmanda karşılaştı. Bambaşka iki yarıya sahne olan maçı Fatih Terim'in öğrencileri 3-1 kazandı. Cim Bom'a galibiyeti getiren golleri Eren Derdiyok (2) ve Rodrigues kaydetti.

Süper Lig'de 18. haftanın kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Farklı devrelere sahne olan kritik müsabakayı Fatih Terim'in ekibi 3-1 kazanmayı başardı. Son 4 dış saha mücadelesini kaybeden Cim Bom, bu seriye noktayı koydu.

BU KEZ FEGHOULİ GETİRDİ EREN BİTİRDİ
18. dakikada sol kanattan gelişen atakta bu kez Feghouli, içeri çevirdi, ceza alanında Eren Derdiyok yine topu ağlarla buluşturdu. Durum 0-2 oldu.

Golcü oyuncu Süper Lig'de 1 yıl aranın ardından bir maçta 2 gol sevinci yaşadı. Eren Derdiyok, en son 6 Mart 2017'de Antalyaspor karşısında 2 gol atmıştı.

İlk yarı Galatasaray'ın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi

KAYSERİ, UMUT BULUT'LA UMUTLANDI
Kayserispor, 52. dakikada Umut Bulut'un golüyle farkı 1'e indirdi. William De Amorim'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Güray Vural ceza alanı içine ortasını yaptı. Umut Bulut, çok iyi yükselerek kafa vuruşunu yaptı ve kaleci Fernando Muslera'nın müdahalesine rağmen top ağlarla buluşturdu.

TERİM'DEN 3 DEĞİŞİKLİK
Teknik direktör Fatih Terim, 60 ile 70. dakikalar arasında 3 oyuncu değişikliği birden yaptı.

Feghouli 60. dakikada yerini Tolga Ciğerci'ye bırakırken, 66'da Selçuk İnan çıkıp yerine Ryan Donk oyuna dahil oldu. 70. dakikada ise sakatlık geçiren Yasin Öztekin çıktı Sinan Gümüş oyuna girdi.

SİNAN GÜMÜŞ KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI
81. dakikada Donk'un uzun pasına Sinan Gümüş hareketlendi. Sinan kaleci ile karşı karşıya yerden vuruşunu yaptı ancak top kaleciye çarpıp direğin az farkla yanından kornere gitti.

SİNAN GÜMÜŞ YİNE KAÇIRDI!
Sinan Gümüş, 83. dakikada net bir fırsattan daha yararlanamadı. Soldan ceza sahasına giren Sinan Gümüş'ün vuruşu az farkla auta çıktı.

Maçın son 5 dakikalık bölümünde Kayserispor beraberlik golü için yüklendi, Galatasaray kapandı.

SON SÖZÜ RODRIGUES SÖYLEDİ
Maçın sonuna 5 dakika ilave edilirken, Galatasaray 90+1'de gelişen kontra atakta farkı 2'ye çıkaran golü buldu. İlk golün asistini yapan Garry Rodrigues, Kayseri Kadir Has'ta duraklama dakikalarında 3. golü attı ve maçın skorunu belirledi.

Stat: Kadir Has
Hakemler: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx
Kayserispor: Lung x, Lopes xx, Şamil x, Umut xx, Deniz xx, Mendes xx, Sapunaru x (Asamoah dk. 77 x), Boldrin x (Güray dk. 46 xx), Badji x, Kana Bıyık x, Atilla x (Amorim dk. 46 xx)
Yedekler: Muammer, Levent, Espinoza, Varela, Erdal, Erkan, Kucher
Teknik Direktör: Marius Sumudica
Galatasaray: Muslera xx, Mariano xx, Serdar xx, Yasin xx (Sinan dk. 71 x), Selçuk xx (Donk dk. 67 xx), Eren xxx, Ndiaye xx, Rodrigues xx, Latovlevici x, Denayer xx, Feghouli xx (Tolga dk. 60 x)
Yedekler: Eray, Belhanda, Linnes, Hakan, Koray
Teknik Direktör: Fatih Terim
Goller: Umut (dk. 52) (Kayserispor), Eren (dk. 12 ve 19), Rodrigues (dk. 90) (Galatasaray)
Sarı kartlar: Boldrin, Umut (Kayserispor)

 

 

Güncellenme Tarihi : 23.1.2018 00:29

İLGİLİ HABERLER