Spor
  • 19.1.2017 00:04

Galatasaray Maicon Pereira'da sona geldi

Palmeiraslı Vitor Hugo’dan yüksek maliyeti yüzünden vazgeçen Galatasaray, Brezilya’dan bir defans oyuncusu için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar, Sao Paulo’da forma giyen Maicon Pereira Roque ile görüşmeleri hızlandırdı. Uzun yıllar Porto’da forma giyen 28 yaşında ve 1 metre 91 santimetre boyundaki Brezilyalı futbolcuyla ilgili temasların olumlu gittiği bildirildi.

Hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çeken Sambacı, stoper dışında sağbek olarak da oynayabiliyor.

2020’ye kadar Porto ile sözleşmesi bulanan Maicon’un transferi için Galatasaray yönetimi yoğun çaba harcıyor. Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in de, Maicon'u kadroda görmek istediği belirtildi.

Sarı-Kırmızılılar Brezilyalı stoper Maicon’un işini bitirmeye kararlı. 28 yaşındaki savunmacının bonservisini düşürmeye çalışan Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde Brezilya’ya çıkarma yaparak stoper arayışlarına son noktayı koymaya hazırlanıyor.

Match UK dergisine göre yeni yılda Premier Lig’e gerçekleşecek muhtemel transferler arasında Galatasaray'ın Portekizli yıldızı Bruma da yer alıyor. Tottenham’ın, genç futbolcu için 20 milyon Euro’yu gözden çıkardığının altı çizildi. (

(Fanatik)

Güncellenme Tarihi : 19.1.2017 02:30

İLGİLİ HABERLER