Spor
  • 30.6.2016 11:51

Galatasaray Melo'yu transfer ediyor

Rodriguez’i 2 milyon 145 bin Euro karşılığında Mainz’a gönderen yönetimin, anlaşma gereği İspanyol oyuncudan elde ettiği gelirin yüzde 30’u olan 645 bin Euro’yu R.Madrid’e ödedikten sonra kalan 1.5 milyon Euro’yla eski gözdesi Felipe Melo’yu transfer etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Bu transfer harekatının başında ise her iki oyuncunun da menajerliğini yapan Jose Rodriguez var.

 MENAJER RODRİGUEZ İKNA ETTİ

Habertürk'ün haberine göre; Futbolcu Rodriguez’in adaşı olan menajer Rodriguez, Cimbom’un elde ettiği parayla İnter’i ikna ederek Felipe Melo’yu yeniden İstanbul’a getirebileceğini yönetime bildirdi.

Böylece bir taşla iki kuş birden vuran menajer, hem verim alınamayan Jose Rodriguez’e kulüp bulmuş oldu, hem de Melo’nun tekrar geri dönebilmesi için kaynak yarattı.

 

HEDEF KOMBİNE SATIŞINI ARTIRMAK 

G.Saray yönetimi, Brezilyalı yıldızı tekrar kadroya katarak hem uygun maliyetle ön libero sıkıntısına çare bulmak, hem de kombine satışlarını artırmanın hesaplarını yapıyor. 

Önümüzdeki sezonun kombine satışlarına birkaç hafta önce başlanmasına rağman henüz hedeflenen rakamın çok altında kalan yönetimin, Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi Melo’yu yeniden kadroya katarak Arena’yı doldurmak istediği öğrenildi.

İNDİRİM BEKLENİYOR 

Geçtiğimiz yaz transfer döneminin son gününde İnter’e satılan Felipe Melo’nun yeniden Aslan olabilmemesi için ise iki çok önemli faktör bulunuyor. 

İlk olarak 33 yaşındaki Brezilyalı yıldızı 3.7 milyon Euro’ya alan İnter’in önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği Melo’yu uygun bir fiyata bırakmasını bekleyen Özbek yönetimi, diğer yandan da daha önce yılda 3.1 milyon Euro garanti ücret kazanan Melo’nun ücretinde ciddi bir indirim yapmasını istiyor.

Güncellenme Tarihi : 30.6.2016 11:52

İLGİLİ HABERLER