Spor
  • 11.8.2017 10:30

Galatasaray Sofiane Feghouli transferini sonunda bitirdi

Feghouli transferi resmen bitti

Galatasaray uzun süredir uğraş verdiği Feghouli transferinde nihayet mutlu sona ulaştı. Oyuncunun menajeri Habib Antar ile 7 saat süren zirve sonrası sözleşmesine 2 sene sonrası için çıkış maddesi konuldu. Feghouli bugün veya en geç yarın İstanbul’da olacak.

Galatasaray haftalardır büyük uğraş verdiği Sofiane Feghouli transferinde nihayet mutlu sona ulaştı.
Sarı-kırmızılılar dün futbolcunun menajeri Habib Antar ile 7 saat süren uzun bir görüşme gerçekleştirip bütün pürüzleri giderdi.
 
Daha önce anlaşma sağlanan 27 yaşındaki futbolcunun West Ham ile alacak sorununu gidermesinden sonra menajerinin son anda çıkış maddesini sözleşmeye koydurtmaya çalışması sürecin uzamasına neden olmuştu. Dün yapılan görüşmede taraflar bu konuda mukabakata vardılar ve çıkış maddesi Ndiayi transferinde olduğu gibi 2 sene sonrasına koyuldu. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün ile Menajer Habib Antar arasında 15.00’te başlayıp 22.00’de biten görüşme sonrası taraflar el sıkıştılar.

Galatasaray yıldız futbolcunun bonservisi için West Ham United’a 4.5 milyon euro ödeyecek.

Feghouli ise Galatasaray’dan her sene için 3.8 milyon euro alacak. Yıldız futbolcunun KAP açıklaması bugün yapılacak. Feghouli yetişirse bugün, aksi taktirde yarın İstanbul’a gelecek.

(Milliyet) 
 

 

Güncellenme Tarihi : 11.8.2017 10:32

İLGİLİ HABERLER