Spor
  • 26.1.2015 23:30

Galatasaray stoperini buldu

Galatasaray'da Semih Kaya'nın sakatlığı ve Aurelien Chedjou'nun Afrika Kupası'nda olması sarı kırmızılılarda stopere takviye yapma ihtiyacını gündeme getirmişti.

Galatasaray'ın Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-0 yendiği maçta defansta Hakan Balta ve Koray Günter'i oynatan Hamza Hamzaoğlu genç oyuncusu Koray'ın performansını çok beğendi. Hakan Balta'nın tecrübesiyle stoperde başarılı bir performans sergilediğini belirten Hamzaoğlu, Koray'ın ise bulduğu şansı iyi kullandığını söyledi.

Çaykur Rizespor maçından sonra Koray Günter'i kutlayan Hamzaoğlu oyuncusunun gelişimine devam etmesini söyledi. Uzun süredir stoper arayışında olan Galatasaray'da yönetim de Koray'ın gösterdiği performastan sonra oldukça mutlu oldu. Stopere takviye yapmak içinSerdar Aziz, Barış Başdaş gibi isimlerle görüşen ve bu transferler için maddi hamleler yapan Galatasaray'ın artık çok istekli olmadığı aktarıldı.

Transfer için kendi istediği rakamlara gelinmediği sürece transfer yapmayacak olan Galatasaray, Chedjou ve Semih'in yokluğunda Hakan Balta ve Koray Günter ikilisine şans vermeye devam edecek.

Taraftarlar Koray Günter'den yana 
Galatasaray taraftarı sarı kırmızılıların stoper takviyesi yapacağı haberlerine de sosyal medyadan tepki gösterdi. Maddi anlamda zorluk yaşayan bir kulübün Serdar Aziz için 3-3.5 milyon Euro gibi rakamları vermemesi gerektiğini belirten taraftarlar şu anda kadroda olan Koray Günter'in stoper için yeterli olduğu görüşünde. Altyapıdan yetişen Emre Can Coşkun'un da zaman zaman şans bulması gerektiğini belirten sarı kırmızılılar transferin sezon sonuna bırakılmasını istiyor. Bazı taraftarlar ise Galatasaray'ın stoper değil forvet transferi yapması gerektiğini ifade ediyor.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:36

İLGİLİ HABERLER