Spor
  • 19.4.2015 19:02

Galatasaray Trabzon'da battı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray Avni Aker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi ve mücadeleden Trabzonsporlular 2-1 galip ayrıldı.

90'Sarı kırmızılılarda Wesley Sneijder, Mehmet Ekici'ye yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.
90'Maçın sonuna 4 dakika ilave edildi.

85'Trabzonspor, bir kez daha öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Erkan'ın kale sahasına ortasında Yatabare ve Muslera topa birlikte hareketlendiler. Top boşta kalınca Medjani topu boş kaleye gönderdi.

85'GOL! Carl Medjani

78'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Deniz'in ortasında top Muslera'da kaldı. Muslera topu hemen oyuna soktu. Orta alanda Emre, hızla rakip yarı alana girmek isterken Erkan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Erkan Zengin, sarı kart gördü.

76'Bordo mavili ekipte Salih Dursun'un yerine Aykur Demir oyuna dahil oldu.

72'Orta alanda topla buluşan Olcan Adın, Salih Dursun'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Salih, sarı kart gördü.

71'Galatasaray'da Aurelien Chedjou kısa bir süreli sakatlık geçirdi ve tedavisinin ardından oyuna devam ediyor.

69'Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın yerine Yusuf Erdoğan oyunda.

68'Maç boyunca eski takımı Trabzonspor taraftarları tarafından zaman zaman protestolara maruz kalan Burak Yılmaz, oyundan çıktıktan sonra gelen golün ardından tribünlere dönüp el ol hareketleri yaptı ve maçın hakeminden sarı kart gördü.

67'Galatasaray, ikinci yarıda yaptığı baskı sonucunda beklediği golü buldu. Sol kanattan gelişen atakta Telles'in pasında topla buluşan Sneijder'in ceza alanına yerden pasında Emre, topa gelişine çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

66' Gol Emre Çolak

63'Bir başka Galatasaray atağında sol kanatta Olcan - Sneijder paslaşmalarının ardından Sneijder'in ceza alanına gönderdiği topu Umut kontrol edemedi.
62'Bordo mavili ekipte Salih Dursun, bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor. Hakan Arıkan, ikinci yarıda öne çıkan tek isim.
61'Galatasaray'ın gole yaklaştığı bir başka an. Sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Hakan Arıkan yatarak topun sahibi oldu.

55'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Salih'in ceza alanına etkili ortasında Cardozo'dan önce Chedjou topu uzaklaştırdı.

54'Galatasaray, rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında Umut, kafa topu mücadelesinde Medjani'ye faul yaptı.

53'İkinci yarıya Galatasaray daha etkili başladı. Hamza Hamzaoğlu, oyuncularına önde baskı yapmaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.

47'Galatasaray yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Chedjou, Cardozo'ya faul yaptı.
46'Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Yasin Öztekin oyundan çıkarken Olcan Adın oyuna girdi.

46' İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşula başladı.

İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

43'Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topa Emre, çok ama çok sert vurdu. Top üst direkten döndü. Direkten dönen topa Burak kafa vuruşunu yaptı ama top boş kale yerine sağ direğe çarpıp auta çıktı.

42'Gelişen Galatasaray atağında Sabri, sağ kanatta ceza alanına yakın bir noktada Mustafa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Mustafa Akbaş, sarı kart gördü.

39'Orta alanda topla buluşan Selçuk'un ceza alanına koşu yapan Umut'a uzun pasında araya giren Uğur topu taca gönderdi. Taç atışının kullanılmasının ardından topu kaybeden Umut, rakibine faul yaptı ve sarı kart gördü.

34'Kullanılan serbest vuruşta Wesley Sneijder'in doğrudan kaleye gönderdiği top farklı şekilde dışarıya gitti.

33'Galatasaray'da sakatlık geçiren Hamit Altıntop'un yerine Emre Çolak oyunda.

32'Gelişen Galatasaray atağında Burak, rakip yarı alanın ortalarında Özer'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Özer, sarı kart gördü.

23'Uğur Demirok, bu pozisyonun ardından itiraz ettiği için sarı kart gördü.
22'Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Sneijder, Uğur'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

20'Galatasaraylı oyuncular rakip yarı alanda topu kaptırınca Trabzonspor çok ani bir atağa çıktı. Özer, topu sürüp ceza alanına sol çaprazdan giren Cardozo'ya pasını verdi. Cardozo, ceza alanı içinde açısı daralınca topu sağ ayağına alıp kaleye vuruşunu yapmak istedi. Sabri'den seken topu iyi takip eden Özer, topu boş kaleye gönderdi.

20' Goll Özer Hurmacı

16'Kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici, ceza alanına çok sert bir orta yaptı. Top Telles'ten sekti ve Trabzonsporlu oyuncular bu pozisyonda penaltı bekledi ama oyun devam etti.

14'Erkan'ın uzun pasında sağ kanatta topla buluşan Özer'in ceza alanına ortasında Cardozo'nun indirdiği topu alan Erkan, son çizgiye inip ceza topu ceza alanına çevirmek istedi ama top Erkan'dan dışarıya çıktı. Aut.
13'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Salih'in son çizgi yakınlarından ortasında Sabri, topu diğer kanatta taca gönderdi. Atağın devamında Mehmet Ekici'nin sol kanattan ortasında top Muslera'nın kontrolünde dışarıya çıktı.

8'Sarı kırmızılılar, savunmadan çıkmak isterken araya giren Mehmet Ekici, topu rakibinden kapıp ceza alanı ön bölümüne kadar gidip kaleye şutunu çekti ama top Muslera'da kaldı.

3'Galatasaray'da Sabri, sağ kanattan köşe gönderine oldukça yakın bir noktadan uzun bir taç atışı kullandı ve topu ceza alanına gönderdi ama savunmada Uğur topu karşılayan isim oldu.

1' Maç Trabzonsporlu futbolcuların vuruşuyla başladı

TRABZONSPOR: “Hakan Arıkan, Salih, Bosingwa, Mustafa, Uğur, Medjani, Deniz Yılmaz, Erkan Zengin, Özer, Mehmet Ekici, Oscar Cardozo.”

GALATASARAY: “Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Sneijder, Yasin, Umut Bulut, Burak Yılmaz.”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:57

İLGİLİ HABERLER