Spor
  • 28.12.2014 21:15

Galatasaray transferde bombayı patlattı

Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif'in başarılı oyuncusu Justin Carter'ın kulübüyle kesin anlaşma sağladı. Transfer, Uşak Sportif tarafından resmen açıklandı.

Hürriyet'in 4 gün önce duyurduğu transfer gerçekleşmek üzere... Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Liv Hospital, Uşak Sportif'in ABD'li oyuncusu Justin Carter'ın kulübüyle kesin anlaşma sağlandı.Transfer, Uşak Sportif Kulübü'nün resmi sitesinden de açıklanırken, ABD'li basketbolcunun yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atması bekleniyor.

Maddi problemler nedeniyle dört oyuncusunu kaybeden Galatasaray Liv Hospital, Duygun Yarsuvat yönetiminin sağladığı mali kaynak sayesinde son 20 gün içinde üçüncü transferini yaptı. İlk olarak NBA ekibi New Orleans Pelicans'tan Patric Young'u renklerine bağlayan sarı kırmızılı takım, dün Sırp Aleks Maric'i bugün de Justin Carter'ı transfer etmiş oldu.

Kısa forvet olarak görev yapan 27 yaşındaki Justin Carter, 1.93 metre boyunda.

ÖZYER: KULÜBÜYLE ANLAŞTIK, OYUNCUDAN HABER BEKLİYORUZ
Bu arada konuyla ilgili açıklama yapan Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, Justine Carter'ın transferi için kulübü Uşak Sportif'le anlaştıklarını doğrularken, oyuncuyla görüşmelerinin sürdüğünü söyledi. Carter ve menajerinden haber beklediklerini vurgulayan Özyer, "Kendilerine kısa bir süre verdik. Olumlu dönüş yapmazlarsa, eski oyuncumuz Jamont Gordon'u kadromuza katacağız" dedi.

Galatasaray Liv Hospital'ın 2012-2013 sezonu şampiyonluğunda önemli katkısı bulunan isimlerden olan Gordon, 2013-2014 sezonu başında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sözleşmesinin feshedilmesinin ardından başka bir takımda oynamamıştı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:18

İLGİLİ HABERLER