Spor
  • 16.5.2018 18:57

Galatasaray ve Fenerbahçe, Nuri Şahin için yarışıyor

1 yıl daha kontratı olmasına rağmen Dortmund'dan ayrılaca k olan Nuri Şahin'e Türkiye'nin iki devi talip oldu.

Kicker dergisi ile Bild gazetesi de bunu doğruladı. Terim faktörüyle G.Saray daha avantajlı gözükse de F.Bahçe daha yüksek bir teklif yapacak

Fenerbahçe ile Galatasaray Nuri Şahin için kozlarını paylaşmaya hazır. 1 yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Dortmund'dan ayrılacak olan gurbetçi futbolcu için iki ezeli rakip devreye girdi. Alman Kicker dergisi ile Bild gazetesi de bu haberleri doğruladı.

Yaşanan gelişmeler akıllara 2012 yılındaki Hamit Altıntop transferini akıllara getirdi. Gurbetçi yıldız için neredeyse 2 ay süren görüşmeler sonucunda Galatasaray Hamit'i Fenerbahçe'nin elinden almıştı.

Fener kesenin ağzını açacak 
İlk bakışta Fatih Terim faktörü nedeniyle Galatasaray bir adım önde gibi gözükse de durum tam olarak böyle değil. Çünkü F.Bahçe hem Dortmund'a hem de milli futbolcuya daha güçlü bir teklifle gidecek.

Kocaman'ın aradığı orta saha 
Orta sahada oyunun iki yönünü de oynayabilen komple bir futbolcu arayan Aykut Kocaman'ın da sarı- lacivertli yönetime Nuri Şahin'in transfer edilmesini istediği yönetimin de bu doğrultuda hareket ettiği öğrenildi. (Takvim)

Güncellenme Tarihi : 16.5.2018 18:58

İLGİLİ HABERLER