Spor
  • 24.8.2016 00:34

Galatasaray yönetimini isyan ettiren 3 futbolcu

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, takımdan ayrılmayan Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, kadro dışı bırakılmalarına karşın herhangi bir kulüple anlaşmayan Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın’da gelişme olmadığını söyledi. Levent Nazifoğlu, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Josue Pesqueira için düzenlenen imza töreninde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray’ın satış listesine koyduğu Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın’ın durumlarının sorulması üzerine Nazifoğlu, “Gelen tüm teklifleri reddediyorlar. Artık zorlamıyorlar. Nereden teklif gelirse, ‘Hayır’ diyorlar. Burada Olcan’ı ayrı tutuyorum. Onun gayretleri var. Umut için son olarak İsviçre ekipleri St. Gallen ve Zürich’ten teklifler geldi ancak onları da reddetti” diye konuştu.

“BÜTÇE PROBLEMİ VAR AMA GOLCÜ PROBLEMİ DE VAR”

Nazifoğlu, transfer döneminin sonlarına gelinirken Galatasaray’ın golcü ihtiyacının bir kez daha net olarak görüldüğünü belirtti. Podolski’nin sakatlığı nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında Eren Derdiyok’un yalnız kaldığını anlatan Nazifoğlu, “Bir yerde bütçe problemimiz var ama golcü problemimiz de var. Nasıl halledebiliriz diye bakıyoruz. Yarın veya öbür gün başkanımızla görüşeceğiz ve bu konu gündeme gelecek” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da santrfor mevkisine oynayan Podolski ve Eren Derdiyok’u zorlayacak bir oyuncu almaları gerektiğine dikkati çeken Levent Nazifoğlu, şunları söyledi:

“Forvete transfer edeceğimiz oyuncu Podolski ve Eren’i zorlamayacaksa, zaten almanın bir anlamı yok. Üçüncü forvet olarak bence Podolski ve Eren ayarında birini almamız lazım. ‘Bir kenarda dursun, sakatlık olursa oyuna girer’ düşüncesiyle bir oyuncu alırsak, ne kadar katkı sağlayacağı şüpheli. Ben o tür bir transfere karşıyım. Paramız varsa, iyi bir santrfor alalım. Yoksa da katkı vermeyecek birini almaya karşıyım. Tabii bu konu yönetim kurulunda tartışılacak ve hocamızın isteklerine de bakılacaktır.” Lassana Diarra transferinde henüz bir gelişme olmadığını ve Rusya’daki görüşmelerden çıkacak sonucu beklediklerini anlatan Nazifoğlu, Caner Erkin konusunda ise bir temasları bulunmadığını dile getirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.8.2016 00:54

İLGİLİ HABERLER