Spor
  • 21.4.2008 10:12

GALATASARAY, ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

İSTANBUL  - Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup ederek, zirve takibini sürdürdü.
Galatasaray Teknik Direktörü Cevat Güler, maç sonrası yaptığı açıklamada, galibiyetin sevincini yaşadıklarını belirterek, "İstekli, arzulu bir futbol sergiledik. Haklı bir galibiyet aldık. Derbiye puan puana girmemiz bizim için güzeldi" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında tek forvetle oynamayı uygun gördüklerini ve bu oyun taktiğinin de başarılı olduğunu belirten Güler, Ümit Karan'ı devre arasında ufak bir sakatlığının bulunduğunu, sakatlığı artınca riske etmemek için kendisini oyundan
aldığını kaydetti. Güler, Fenerbahçe maçıyla ilgili ise herhangi bir açıklamada bulunmayacağını sözlerine ekledi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, Galatasaray karşısında iyi oynamadıklarını söyleyerek, "Maçın başında yediğimiz gol nedeniyle oyundan koptuk. Pozitif oynayamadık, fazla üretken değildik, özellikle ilk yarıda rakip ceza sahasına giremedik ve bu nedenle sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Arkadan gelip kazanmamız gerekirdi. Rakibi baskı altına almamız gerekiyordu, ama beceremedik. Kalan 3 maçımızı kazanarak, ligi 6. olarak bitirmeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
"Galatasaray ile ilgili yapılan spekülasyonlar sizi etkiledi mi ?" sorusuna Avcı, "Bazı şeyleri değiştirmeliyiz, komplo teorileri, senaryo yazmayı bıraksınlar. Bunlara cevap vermek istemiyoruz, biz pozitif bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Artık bu negatif yaklaşımları bırakırsak ülke futboluna katkı sağlarız. İnsanlar gerçekleri bilmeden konuşuyor. Büyük takıma bu sezon ilk defa kaybettik, bunu bugün devam ettirmek istiyorduk. Biz doğru şeyleri yapmaya çalışıyoruz. Lütfen bu senaryoları bıraksınlar" dedi.
Maçın hakemi hakkında açıklama yapmayan Avcı, ilk golün faul olduğunu ifade etti.

 

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 12:26

İLGİLİ HABERLER