Spor
  • 27.8.2016 12:20

Galatasaray’da Mbokani'nin peşinde

Forvet transferinde karar kılan Galatasaray yönetimi, son olarak Beşiktaş’ın gündemine gelen Dinamo Kievli Mbokani’yi kiralamak için harekete geçti.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’in isteği doğrultusunda bütçeye uygun bir golcü arayan sarı-kırmızılılar, Dinamo Kiev’in golcü oyuncusu Mbokani’yi gündemine aldı. Son olarak Beşiktaş’ın da gündemine gelen Kongolu futbolcu için Ukrayna ekibinin kapısını çalan yönetim, kiralama teklifinde bulundu.

Geçen sezon İngiliz ekibi Norwich City’de kiralık olarak forma giyen ve 30 maçta 7 gol atan yıldız futbolcunun maaşını karşılamayı kabul eden sarı-kırmızılılar yanıt bekliyor. Futbolcu da Galatasaray’a gelmeye sıcak bakarken, transferdeki tek sorunun ödenecek kiralama bedeli olduğu gelen haberler arasında…

JOHANSEN GİTTİ

Transfer döneminde ismi uzun süre Galatasaray ile anılan Celtic’in yıldızı Johansen, İngiliz ekibi Fulham ile anlaşmaya vardı. 2.4 milyon Euro’luk bonservis bedeli karşılığında ‘ada’nın yolunu tutan başarılı futbolcu, Teknik Direktör Riekerink’in daha iyi bir isim istemesi üzerine rafa kaldırılmıştı.

Güncellenme Tarihi : 27.8.2016 12:23

İLGİLİ HABERLER