Spor
  • 27.8.2014 11:44

Galatasaray'dan 3 bomba birden

Aslan, sol bek, savunma ve forvette sıkıntıyı çözmek için harekete geçti. 1 Eylül'e dek Tarık, Almeida ve Balanta transferleri bitirilecek. 3 transfer için bütçe ayarlaması yapılırken Aysal, gerekirse kesenin ağzını açacak.

G.SARAY'DA F.Bahçe derbisi ile birlikte takke düştü, kel göründü. Yönetim de kriz toplantısı yapıp takımı acilen takviye yapma kararı aldı. Prandelli yönetiminde yeni sezona hazırlanan ama doğru düzgün hazırlık maçı bile yapamayan Aslan'da yönetim forvet, bek ve savunmada gözüken aksilikler üzerine harekete geçme kararı aldı. Sarı-Kırmızılılar 1 Eylül'de bitecek transfer öncesinde dün ilk temaslara başladı. İşte o harekat planı:

1-SOL BEKE TARIK ÇAMDAL

Aslan'da F.Bahçe karşısında en büyük arıza sol bekte gözlendi. Alex Telles, Emre Belözoğlu'na yaptığı sert harekete rağmen Kamil Abitoğlu'nun kıyağıyla sahada kalırken maç boyunca da döküldü. Yabancı kontenjanının 5 olması nedeniyle bu tercih çok kritik. Bu nedenle Veysel Sarı ile idare etmeyi tercih eden Prandelli, Tarım Çamdal'ı özellikle sol bekte kullanmak istiyor. Aslan bunun için de 6 milyon euroda direten Eskişehir ile takas yoluyla anlaşmak için elinden gelen tüm çabayı gösterecek.

2- FORVETE HUGO ALMEİDA

Ünal Aysal'ın bir ay önce görüşüp prensipte el sıkıştığı ama Prandelli'nin onay vermediği transfer için yönetim son bir sorti yapacak. Henüz kulüp bulamayan Almeida'yı 2.5 milyon euroya ikna eden Aysay, İtalyan Hoca'dan onay isteyecek. Burak ile hücumda etkisiz kalan Aslan, böylece ikinci ve nokta vuruşu olan bir santfor ile hücumdaki bitiricilik sorununu çözecek. Almeida transferi 2-3 güne bitebilir.

3-BALANTA OLMAZSA OLMAZ

Prandelli, savunmaya büyük önem veriyor. Semih Kaya'dan mennun ancak Chedojou'dan değil. Bu nedenle Balanta konusunda ısrarcı. 22'lik stoper için G.Saray, River Plate ile görüştü. 6.5 milyon euroluk resmi teklifte de bulundu. Ancak River, bu konuda son anda 8 milyon ueroluk fiyat çıkardı. Bunun nedeni de G.Saray'ın parayı 3 taksitte ödemek istemesi. Aslan eğer bunu 6 vadeli 2 taksit veya nakde dönüştürürse Balanta gelmeye hazır. Rhodolfo da son saniyede transfer edilebilir.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:17

İLGİLİ HABERLER