Spor
  • 31.8.2014 20:09

Galatasaray'dan 3 transfer bombası birden

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı kulüp, Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal için 4.5 milyon Euro ve Umut Gündoğan'ın bonservisi karşılığında anlaşma sağladı.

Sarı kırmızılı kulüp ayrıca Napoli'nin İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile aynı takımın forvet oyuncusu Goran Pandev'in transferinde sona yaklaştı. Sarı kırmızılıların, Dzemaili ile 3 yıllık, Pandev'le de 1+1 yıllık anlaşma sağlamak üzere olduğu ifade edildi.

Es-Es’te transferi doğruladı

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Saraç: "Futbolcumuz Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a transferi konusunda anlaşmaya vardık"

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, futbolcuları Tarık Çamdal’ın Galatasaray’a transferi konusunda sarı-kırmızılı kulüple anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Saraç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal’ı transfer etmek için uzun zamandır girişimlerini sürdürdüğünü hatırlattı.
Milli futbolcu Çamdal’ın Eskişehirspor forması altında önemli başarılara imza attığını ifade eden Saraç, şöyle konuştu:
“Futbolcumuz Tarık Çamdal’ın Galatasaray’a transferi konusunda anlaşmaya vardık. Detaylar görüşülüyor. Transfer, Eskişehirspor ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Tarık’ın da yolu açık olsun. Eskişehirspor’a verdiği emekler için kendisine teşekkür ederiz.”

Transferler resmen açıklandı

Galatasaray, Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili transferleri için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray,  Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Blerim Dzemaili transferleri için görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi.
RESMİ AÇIKLAMA ŞÖYLE:
“Profesyonel futbolcu Tarık Çamdal’ın transferi için Eskişehirspor Kulübü ile; Goran Pandev’in ve Blerim Dzemaili’nin transferleri için Napoli Futbol Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:11

İLGİLİ HABERLER