Spor
  • 4.5.2016 09:50

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye transfer çalımı

Galatasaray, aradığı genç orta saha oyuncusunu Twente'de buldu: Hakim Ziyech.Fenerbahçe'nin de talip olduğu 10 numaraya göz diken Cimbom, hem kulübü hem de futbolcuyla temasa geçti. 23 yaşındaki futbolcu için teknik direktör Riekerink ile Sneijder’in de olumlu referans verdiği vurgulandı.

Fener'in gözdesi Hakim'e Aslan pençesi

Galatasaray, önümüzdeki sezon genç ve dinamik bir kadro kurmak için kolları sıvarken, Hollanda pazarından ilginç bir isim gündeme geldi: Hakim Ziyech...

Ara transfer döneminde adı Fenerbahçe ile geçen Twente’nin 10 numarası için sarı-kırmızılıların devrede olduğu ve transfer için kararlı olunduğu belirtildi. Twente’nin 23 yaşındaki Faslı futbolcusunu transfer etmek için harekete geçen Galatasaray’ın, Hollanda ekibiyle pazarlıklara başladığı bildirildi.

3.5 MİLYON EURO'YA ALINDI
Geçen sezon Heerenveen’den 3.5 milyon euroya transfer edilen ve bu sezon ofansif orta saha oyuncusu olarak 17 gol, 12 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken yetenekli futbolcu için 6 milyon euroya kadar çıkıldığı belirtildi. Hollanda doğumlu futbolcunun transferi için Riekerink ile Sneijder’in de olumlu referanslar verdiği belirtildi.

Galatasaray açıkladı, taraftar isyan etti

Son dönemde iki kez yurt dışına giden ve ilkinde Avrupa turu yapan idari menajer Cenk Ergün’ün Hakim Ziyech için kulübü ve menajeriyle ön görüşmelerde bulunduğu ifade edildi. Twente ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun Galatasaray’da oynamaya çok sıcak baktığının altı çizildi.

BU SEZON 17 GOL, 12 ASİST ÜRETTİ
Heerenveen’de gösterdiği başarnılı performansın ardından 3.5 milyon euro bonservis karşılığında Twente’nin yolunu tutan Hakim Ziyech, yeni takımında da fırtına estirdi. Hollanda liginde geçtiğimiz sezonu 13 gol-15 asistle tamamlayan 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise 17 gol-12 asistle dikkat çekti. Hollanda U-21 Milli Takımı formasını giymesine karşın tercihini ülkesinden yana kullanan Ziyech, geçtiğimiz yıldan bu yana dört kez Fas A Milli Takımı’na çağrıldı. (Milliyet)

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 19:07

İLGİLİ HABERLER