Spor
  • 3.8.2015 00:22

Galatasaray'dan İbrahimoviç bombası

Transfer dönemin ilk günlerinden itibaren Galatasaraylı taraftarları heyecanlandıran Zlatan İbrahimovic iddialarında yeni gelişmeler var. İsveç basını Galatasaray'la anlaşan yıldız oyuncunun 6 Ağustos Perşemba günü sağlık kontrolünden geçeceğini yazdı.

Transfer gündeminin baş köşesinde bir kez daha İbrahimovic ve Galatasaray iddiaları var.

İtalyanın önemli spor gazetelerinden La Gazetta Della Sport'a göre, İsviçli yıldız golcü Milan ve Galatasaray arasında bir tercih yapma aşamasında. Gazetenin haberine göre Türkiye'den gelen teklifin maddi yönü golcü oyuncuyu cezbediyor. Ancak halen üst seviye bir ligde oynama isteği de onu İtalya ve Milan'a yaklaştırıyor. Habere göre, ‘Milan ve Türkler arasındaki Zlatan dansı halen devam ediyor.’



Yine dün İtalyan medyasında çıkan ve Lyon ile yapılan Fransa Süper Kupası maçı sonrasında İbrahimovic'in 'Bu benim son maçımdı. Bu hafta geleceğimle ilgili önemli bir karar vereceğim', şeklindeki açıklamaları Fransa kanadı tarafından yalanlandı. Fransız basını ve PSG'ye yakın kaynaklar yıldız oyuncunun böyle bir açıklama yapmadığını belirtiyorlar.

İSVEÇ'TEN DE MÜJDELİ HABER

İsveç basınında, Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic hakkında transfer haberlerine yer verildi.

İsveç'in Aftonbladet gazetesi haberinde, 33 yaşındaki Ibrahimovic ile Milan, Roma ve Manchester United'ın da ilgilendiğini ancak transfer için en yüksek teklifi Galatasaray'ın yaptığını öne sürerek, "Galatasaray ile anlaşan Ibrahimovic'in 6 Ağustos Perşembe günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor" diye yazdı.

Futbolcunun daha önce forma giydiği İtalya'nın Corriere della Sera gazetesinde yer alan haberde, Ibrahimovic'in 11 milyon avro teklif aldığı Galatasaray ve Milan arasında ya da Paris'te kalmaktan yana bir tercih yapacağı iddia edildi.

İtalya'nın yayın kuruluşlarından Mediaset ise sarı-kırmızılıların transfer için futbolcuya 11 milyon avro, kulübü Paris Saint-Germain'e 5 milyon avro teklif ettiğini ileri sürerek, "Türkiye'de oynamak istemeyen Ibrahimovic, Galatasaray'ın teklifini reddetti" ifadesini kullandı.


HEYECANLANDIRAN TWİTTER MESAJI
Öte yandan İbrahimovic ve Galatasaray iddialarında ateşi harlayan bir açıklama da Başkan Dursun Özbek'e yakın bir isimden geldi.

Özbek'in hemşehrisi, Galatasaray Divan üyesi ve Giresun eski milletvekili Rasim Zaimoğlu, Twitter adresinden paylaştığı bir mesajda "İbrahimovic Galatasaraylı olursa kimse şaşırmasın" dedi. Bu mesaj beklendiği üzere sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:03

İLGİLİ HABERLER