Spor
  • 1.9.2016 00:25

Galatasaray'dan Manchester City'e Denayer sitemi

Levent Nazifoğlu, De Jong'un imza töreninde transfer açıklamalarında bulundu. Denayer'in Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini belirten Nazifoğlu, City'nin bu transfer izin vermediğini söyledi.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Nigel De Jong’un imza töreninde kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Nazifoğlu, transferi düşünülen Jason Denayer için, “Denayer çok gelmek istemesine rağmen kulübü bırakmadı. Ama şunu gördük ki Manchester da bir Aslan var. Havaalanında City’nin kendisine izin vermesini bekledi ama olmadı. İnşallah devre arasında onu alacağız” dedi.

“Transferlerimizden çok memnunuz” diyen Nazifoğlu, “Dünyada isim yapmış oyuncularla genç oyuncularımızı harmanladık. Bunun semeresini görmeye başladık. Takımın maç kazanma karakteri geri geldi. Şampiyonluğun en büyük adayıyız” ifadelerini kullanırken kendisine yöneltilen “Haksız rekabet” sorusuna, “Sneijder veya Muslera olmasaydı şeklinde başlayan sorularını komik buluyorum. Acaba Barcelona’nın hocasını da ‘Messi olmasaydı’ soruluyor mu. Muslera’dan karakter ve oyun olarak çok memnunuz. İyi ki bizde” yanıtını verdi.

Takımdan gönderilecek isimler hakkından da konuşan Nazifoğlu, “Tarık şu anda Eskişehirspor ile görüşme halinde. Bu sizin için bir sürpriz olacak Donk da takımdan ayrılabilir” diye konuştu

Güncellenme Tarihi : 1.9.2016 00:57

İLGİLİ HABERLER