Spor
  • 6.2.2015 21:08

Galatasaray'ı çıldırtan seçim

THY Euroleague'de dün oynanan Galatasaray Liv Hospital-Maccabi Electra maçının kaderini belirleyen ve sarı kırmızılıların itirazına sebep olan o blok Euroleague’in resmi sitesinde 'gecenin bloğu' olarak gösterildi. Sarı kırmızılılar büyük tepki gösterince video yayından kaldırıldı.

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki karşılaşma 94-94 berabere devam ederken, Galatasaray Liv Hospital'dan Ender Arslan'ın turnikesini bloklayan Tyus maçın gidişatına etki etmiş, sonraki hücumda İsrail temsilcisi bulduğu 3 sayılık basketle mücadeleden galip ayrılmıştı. Arslan, bloğun top inişe geçtiği sırada yapıldığını ve bu nedenle basketin geçerli sayılması gerektiğini iddia etmişti.

Euroleague yetkililerinin bu kararı Galatasaray Basketbol Koordinatörü Murat Özyer olmak üzere sarı kırmızılıların tepkisini çekti.

ÖZYER: TEK KELİMEYLE SAYGISIZLIK
Özyer bu davranışın Galatasaray’a karşı saygısızlık olduğunu belirtirken, Euroleague yetkilileri tepki çeken videoyu siteden kaldırdı.

Bu arada Euroleague yönetiminin Galatasaray’ın maçın tekrar oynanmasına yönelik itiraz kararını gelecek hafta deplasmanda oynanacak Barcelona maçına kadar açıklayacağı öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 22:20

İLGİLİ HABERLER