Spor
  • 24.9.2007 00:41

GAZİANTEPSPOR, BAŞKENTTEN MUTLU DÖNÜYOR!..

ANKARA - Gaziantepspor, Süper Lig'in 6. haftasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek, ligde üst üste 2. galibiyetini aldı.

Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, maçtan sonra yaptığı açıklamada iyi oynamadıklarını belirterek, "Bu sezonki en kötü futbolumuzu oynadık. 2 takımda kazanabilirdi. Şans Gaziantepspor'dan yanaydı. İlerleyen haftalarda daha iyi oynamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kızıl, kulüpte maddi sıkıntı yaşandığına dair çıkan haberlerle ilgili ise, "Maddi sıkıntı olduğuna dair çıkan haberler külliyen yalan. Her kulübün borcu vardır. Biz Anadolu kulüpleri arasında en azç borcu olan kulübüz. Bunlar, muhaliflerin ortalığı karıştırmak için ortaya çıkardığı haberler" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, hakettikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Gençlerbirliği Oftaşspor olarak Süper Lig'in gerçeklerini oynadıkça öğreniyoruz. Bu hafta iyi mücadele etmemize rağmen iyi oynamadık. Her maç bizim için tecrübe. Her maçtan dersler çıkarıyoruz. Bugün iyi oynamadık ve hakettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Ama, Gençlerbirliği Oftaşspor bu genç kadrosuyla başarılı olacak. Bu süreçte her türlü sonuç olur. Böyle durumlarda genç oyuncuları suçlamamak lazım. Onların arkasında durmak ve onlara destek olmak lazım" diye konuştu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, hedefleri olan bir takım olduklarının altını çizerek, "Kayserispor galibiyetinden sonra bugün oynayacağım maç üst sıralara tırmanmamız için çok önemliydi. Hedefleri olan bir takımız. 3 tane şanssız mağlubiyet aldık.

Sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Maçı kazanmayı daha çok istedik. Gençlerbirliği Oftaşspor da iyi bir takım. Artık pozisyonlara girip gol atabiliyoruz. Coşkulu ve istekli bir futbol oynamaya başladık. Bundan sonra geriye dönüş yok, ileriye gidiş var" dedi.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Barış Durmaz, Özgür Yıldırım ve Volkan Arslan, zorlu bir maçın ardından Gençlerbirliği Oftaşspor'u mağlup ederek, ligdeki üst üste 2. maçlarını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Öte yandan maçı izlemeye gelen Trabzonsporlu Ayman ve Gençlerbirliği futbolcuları, eski teknik direktörleri Mesut Bakkal ile maç sonunda bir süre sohbet etti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 16:17

İLGİLİ HABERLER