Spor
  • 4.12.2016 08:00

Gökhan Gönül'den bomba açıklama

Isınmak için sahaya çıktığı andan itibaren yoğun protestolarla karşılaşan Beşiktaş’ın flaş transferi Gökhan Gönül, maç boyunca da topu her ayağına aldığında ıslıklandı. Tribünde üzerinde resmi olan dolar pankartı açılırken, özel hazırlanan sahte 100 dolarlar üzerine atıldı.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde tüm gözler sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’ün üzerindeydi...

Sarı lacivertli tribünlerin eski oyuncularına tepkisi vardı... Karşılaşma öncesi her iki takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe taraftarı uzun süre Gökhan Gönül aleyhinde tezahürat yaptı.

Tribünde üzerinde milli oyuncunun yer aldığı dolar pankartı açılırken, yine yüz dolarlık Gökhan Gönül’ün fotoğraflarının olduğu dolarları da sahaya attılar.

TRİBÜNE İLK ONU ÇAĞIRDILAR
Beşiktaş taraftarları ilk olarak Gökhan Gönül’ü çağırarak, lehine tezahürat gerçekleştirdi. Bu sırada Fenerbahçe tribünleri ıslıklarla bu durumu protesto etti.

Nazire yaparcasına sarı lacivertli tribünler de ilk olarak Şener Özbayraklı’yı çağırdı.

Isınma sırasında hiç bir sarı lacivertli futbolcu Gökhan Gönül’ün yanına gidip, konuşmazken, seremoni sırasında hepsi tek tek milli oyuncuyla tokalaştı.

Maç başladıktan sonra da Gökhan Gönül topu her ayağına aldığında tribünlerler ıslık sesleri yükseldi. Tecrübeli oyuncu taç atışı yapmak için kenara geldiğinde üzerine dolarlar atıldı.

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın yeni transferlerini açıkladı

GÖKHAN GÖNÜL: ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIM BANA SAHİP ÇIKMADI
Öte yandan maç sonrası Beyaz TV'de Gökhan Gönül'ün ağzından verilen haberde, Gönül'ün Fenerbahçeli eski takım arkadaşlarını suçladığı iddia edildi. Gönül'ün, "Eski takım arkadaşlarım bana sahip çıkmadı. Beni tribünlerin önüne attılar, tribünlere oynadılar" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Dolarla Gökhan Gönül protestosu

Güncellenme Tarihi : 4.12.2016 10:14

İLGİLİ HABERLER