Spor
  • 23.4.2014 01:12

Gökhan Töre’yle yollar ayrılıyor mu

Beşiktaş’ta yedi futbolcunun gece kulübünde sabaha kadar eğlenmesi, Gökhan Töre’nin vurularak yaralanması ile açığa çıkmıştı. Bugün olağanüstü toplanan Beşiktaş yönetimi, yedi futbolcuya verilecek cezayı kararlaştırdı.
Beşiktaş İcra Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaşanan olay ile ilgili “Bu olay hakikaten talihsiz. Son derece üzgünüz. Kendilerini Allah korumuş. Bugünkü toplantıda savunma ve raporları talep ettik. Disiplin yönetmeliğinin bütün kuralları uygulanacak. Futbol şubenin raporu doğrultusunda karar alınacak” açıklamasını yaptı.
Futbolcuların kadro dışı bırakılmayacağını da söyleyen Çebi “Kadro dışı kararı yok. Bir şanssızlık olduğunu kabul ediyoruz. Futbolcular profesyonel çalışanlardır, üzerlerine düşeni yapmalıdırlar” dedi. Çebi, olayda yaralanan Gökhan Töre’nin sezon sonunda bonservisinin alınıp alınmayacağı ile ilgili bir soruya ise  ”Gökhan Töre’nin bonservisinin alınmasıyla ilgili kararımızda bir değişme olmayacak. Bunların ders olacağını düşünüyoruz. Düşüncemizde bir değişiklik yok. Gençler hatalarından ders aldılar. Bundan sonra daha dikkatli olacaklardır” cevabını verdi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 05:46

İLGİLİ HABERLER