Spor
  • 29.6.2017 15:52

Gomis imzayı attı

Galatasaray'ın yeni transferi Gomis imza töreninde açıklamalarda bulunuyor. Bu basın toplantısından canlı aktarıyoruz.

Bafetimbi Gomis imza töreninde açıklamalarda bulunuyor. İşte Galatasaray'ın yeni golcüsünün açıklamaları...

Söze ilk başlayan başkan Dursun Özbek oldu. Özbek, 'Gomis, scout ekibimiz ve Tudor tarafından çok beğenilerek alındı. Golcülüğünü anlatmaya gerek yok' dedi.

Gelirgelmez ilk izlenimlerini aktaran Fransız futbolcu Gomis, 'Galatasaray'a geldiğim için çok mutluyum. Bana yapılan karşılama beni çok etkiledi.2-3 aydır Galatasaray'la görüşüyorduk. Bu sürede Galatasaray'ı hep izledim. Türkiye'nin Avrupa'da kazanmış bir takım olduğunu gördüm.Bu büyük statta Galatasaray için savaşacağım günleri bekliyorum. Buradaki her şey beni çok heyecanlandırdı.'

Galatasaray, Gomis için 2.5M€ bonservis bedeli ödeyecek. Gomis'e de 3.3M€, imza parası da 2.5M€ ödenecek.

Süper Lig'den bahseden Gomis, 'Türkiye benim için önemli bir lig. Galatasaray da dünyanın önemli takımlarından. Çocukken Hagi'li, Jardel'li takımla keyifle izledim. Gerek Metin Oktay gibi bir değer gerekse de Galatasaray Lisesi'nin varlığı da beni camia konusunda heyecanlandırıyor' şeklinde konuştu.

Gol konusunda kesin bir söz veremeyeceğini belirten Gomis, Gol sayısı sözü veremem ama bu büyük taraftar için çok fazla çalışacağımın sözünü veriyorum' ifadelerini kullandı.

 Valbuena hakkında da konuşan Fransız futbolcu, ' Valbuena benim iyi bir arkadaşım. Birkaç gün önce kendisiyle yemek yedim. Dün beni arayıp tebrik etti. Ben de ona 'Farklı takımlarda mücadele edeceğiz ama sahada en büyük rakibiz' dediğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 29.6.2017 15:53

İLGİLİ HABERLER