Spor
  • 5.9.2015 12:01

Grosskreutz transferinde bir kepazelik daha

FIFA'nın G.Saray'ın Grosskreutz transferi konusunda yaptığı itiraza verdiği cevapta skandalın çok daha büyük olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın, Kevin Grosskrreutz'un transferinin gerçekleşmemesi nedeniyle FIFA'ya yaptığı itiraz yeni gerçekleri ortaya çıkardı. FIFA Futbolcular Statüsü Komitesi'nin hem G.Saray'ın hem de TFF'nin sarı-kırmızılı kulüp adına yaptığı başvuruda iki farklı gerekçeden dolayı onayın verilmesinin mümkün olmadığına vurgu yaptı. FIFA, 3 imzanın eksik olduğunu belirttiği iki sayfalık gerekçeli kararında G.Saray'ın oyuncu ve yeni kulübü arasındaki kontrat ile oyuncunun eski kulübü ve yeni kulübü arasındaki anlaşmanın kopyalarını eksiksiz olarak sisteme yüklemesi gerektiğini ancak bu işlemlerin doğru yapılmadığını belirledi.

Sadece pasaport bilgileri doğru

Gelen 'ret' kararında sonuç olarak Galatasaray kulübünün TMS sistemine gerekli dökümanları doğru formda yüklemediğinin tespit edildiği belirtilerek, "Oyuncu kontratı'; ne oyuncu, ne de G.Saray'ın imzasını taşımamaktadır. Aynı zamanda, 'transfer anlaşması' olarak yüklenen belgede, G.Saray kulübünün imzası bulunmamaktadır. 'Oyuncu kontratı' veya 'transfer anlaşması'nın geçerliliği için, bütün tarafların imzasının olması temel unsurdur" denildi. Açıklamada sadece oyuncunun pasaportunun doğru yüklendiği ifade edildi.

Taraftara mesajı var!
6 ay forma giyemeyecek Kevin Grosskreutz, sosyal medya hesabından G.Saray taraftarına mesaj gönderdi:

"Sizlere söz veriyorum ki bu takım için savaşmayı ve mücadele etmeyi istiyorum. Sizinle beraberliğimize şimdiden çok seviniyorum! Teşekkür ederim."
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:33

İLGİLİ HABERLER