Spor
  • 3.10.2015 21:02

GS ikinci yarı işi bitirdi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray'ın ilk 11'inde iki oyuncu değişikliği dikkati çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Kazakistan temsilcisi Astana'ya karşı oynanan maçın kadrosunda iki değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Astana maçında yaptığı hatalarla eleştirilerin hedefi olan Semih Kaya ve forvetteki performansıyla beklentileri karşılayamayan Umut Bulut'u yedeğe çekip, yerlerine Aurelien Chedjou ile Sinan Gümüş'ü ilk 11'de görevlendirdi.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Burak Yılmaz, maç kadrosuna giremediler.

- CHEDJOU 35 GÜN SONRA

Süper Lig'in 3. haftasında 29 Ağustos Cumartesi günü Torku Konyaspor ile yapılan maçta sakatlık yaşayan Aureline Chedjou, 35 günlük aradan sonra formasına kavuştu.

Geride kalan hafta antrenmanlara başlayan ancak Gaziantepspor ile Astana müsabakalarında tercih edilmeyen Kamerunlu oyuncu, Medipol Başakşehir karşısında sahalara dönmeyi başardı.

- SELÇUK İNAN CEZASINI DOLDURDU

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan, kırmızı kart cezasını doldurarak ligde 2 maç aradan sonra sahaya çıktı.

Ligin 4. haftasındaki Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kalan ve 2 maç ceza alan Selçuk, Trabzonspor ile Gaziantepspor müsabakalarını kaçırdıktan sonra, Şampiyonlar Ligi'ndeki Astana maçında oynayıp, Medipol Başakşehir karşılaşmasıyla lige döndü.

- SEMİH KAYA FORMAYI KAPTIRDI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Astana'ya karşı oynanan ve 2-2 eşitlikle sonlanan maçta eleştirilen isimlerin başında gelen Semih Kaya, Medipol Başakşehir maçında formayı kaptırdı.

Süper Lig'in ilk iki haftasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen, 3. haftadaki Torku Konyaspor maçında Aurelien Chedjou'nun sakatlık yaşamasının ardından şans bulan ve kadronun değişmez ismi haline gelen Semih, sahadaki yerini yine Chedjou'ya bıraktı.

Sarı-kırmızılı takımın son 6 resmi maçında oynayan ve son 5 karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Semih, Medipol Başakşehir karşısında yedek soyundu.

- SİNAN GÜMÜŞ İLK KEZ 11'DE

Galatasaray'da Umut Bulut'un yerine forvet hattında görev alan genç oyuncu Sinan Gümüş, bu sezon ilk kez 11 kişilik kadroda bir maça çıktı.

Sarı-kırmızılı ekipte bu sezon 5 resmi müsabakaya çıkan ancak hepsine ikinci yarıda dahil olan Sinan, bu kez teknik direktör Hamzaoğlu'nun 11'deki tercihi olmayı başardı.

- PODOLSKİ'NİN İSTEDİĞİ OLDU

Sarı-kırmızılı ekipte forvet arkası ve kanat pozisyonunda oynayan ve zaman zaman yaptığı açıklamalarda asıl pozisyonunun forvet olduğunu dile getiren Lukas Podolski'nin isteği, Medipol Başakşehir maçında gerçekleşti.

Maçta sarı-kırmızılı takımda sağ kanatta Sinan Gümüş forma giyerken, Podolski forvet olarak görev yaptı.

- MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE TANIDIK İSİMLER

Medipol Başakşehir'in 18 kişilik kadrosunda, daha önce sarı-kırmızılı formayı giymiş 6 oyuncu yer aldı.

Ev sahibi ekibin ilk 11'indeki isimlerden Yalçın Ayhan, Mehmet Batdal, Emre Belözoğlu ve Ferhat Öztorun, yedeklerinde ise Ufuk Ceylan ile Uğur Uçar geçmişte Galatasaray'da oynamış oyuncular olarak dikkati çekti.

Öte yandan, Medipol Başakşehir Kaptanı Emre Belözoğlu, maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yanına gelerek başarı dileğinde bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 18:07

İLGİLİ HABERLER