Spor
  • 2.10.2014 12:52

GS TV'de Selçuk İnan krizi

Kaptan Selçuk İnan'ın Arsenal maçında oynamaması ile ilgili yaptığı açıklamalar, GS TV'de yorumculuk yapan Ergün Penbe ve Ahmet Akcan'ı tatmin etmedi.

Galatasaray'da Selçuk İnan'ın Arsenal maçında oynamamasının ardından gelen kafa karıştıran açıklamaların ardından, GS TV'de yorumculuk yapan Ergün Penbe'den ilginç bir açıklama geldi.Sarı-kırmızılı ekibin UEFA Kupası'nı kazandığı efsane kadroda yer alan eski milli oyuncusu, Selçuk'un yaptığı açıklamaların üzerine, "Ayağım da kopsa, bacağım da kopsa oynarım diyen bir oyuncuya hastalığın bir şey yapmayacağını düşünüyorum. Çelişkili konuşmalar bunlar" yorumunda bulundu.

Sporx.com'da yer alan hbaere göre; milli futbolcuyu oynatmama kararı alan Cesare Prandelli'nin, bunu açıkca söyleyemediğini belirten Penbe, "Hoca eğer kafasında Selçuk'u düşünmüyorsa o gün, yıldız olduğu için söyleyemiyorsunuz. Bir takım senaryolar yazıp, ona göre devam ediyorsunuz" dedi.

Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevinde de bulunan Ahmet Akcan ise, aynı programda, "Bir oyuncuyu oynatmayabilirsiniz, ama bir yandan ateş, bir yandan oynatmayacağım sözleri kafaları karıştırıyor" diye konuştu.

Selçuk İnan'ın oynamaması ile ilgili Prandelli, maç sonrasında "Hastaydı" ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu ise "Oynarsam sakatlanırım diye hocam risk etmedi" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:22

İLGİLİ HABERLER