Spor
  • 20.10.2016 00:54

Güneş: Kaybetsek çok üzülürdük

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş,maç boyunca çok iyi savaştıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, grupta puanların birbirine yanaştığını ve her maçın final olduğunu söyledi. Maçı kazanmayı hak ettiklerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Bu maç bizim için büyük bir testti. Kaybetsek de böyle derdik ama kaybetsek üzülürdük. Çünkü çok savaştık” dedi.

İşte siyah-beyazlıların hocasının maç sonu açıklamaları:

Futbol sahada oynanıyor. Grubun en iyi takımıyla oynadık. Önde 3 kısa ve teknik oyuncuları oynattılar. Bu bizim için zordu. Defansın arkasından sızmaya çalıştılar. İkinci yarıda oyunu kontrol etmeye başladık ve ettik. Daha fazla pozisyon bulabilirdik. Bu maç bizim için bir test oldu, kaybetsek çok üzülürdük;çünkü iyi savaştık. Kaybettiğimiz 2 puanı telafi etti. Benfica ve Napoli deplasmana uygun takımlar Napoli maçına bakacağız. Puanlar birbirine yanaştı her maç final olacak. Sahamızda 2 maç var. Bu iki maç çok önemli.

Aboubakar’ın ilk yarıda eksikleri de artıları da vardı. Daha sonra onları düzeltti. Colibaly’yi dikine oynatmaması gerekiyordu. Her oyuncumuz değerli. Kenlarda kala Talisca, Rhodolfo, Gökhan hepsi iyi oyuncular. Mühim olan görev alan oyuncunun elinden gelenin en iyisini yapması. Aboubakar geçen hafta gol atmayarak çok eleştirilmişti. Gol atarak bunların önüne geçebilir.

“3 neticeli olan maçta, önce kendi gücümüzü görmek durumundaydık. İlk yarıda aktif olarak devreye geç girdik. 2. penaltının gelmesi bizi etkiledi. Ama buna rağmen disiplinden kopmadan oynadı oyuncularımız. Bütün güçlerini harcadılar”

“Her an her şeyin olabileceği bir maçtı. İyi bir takımla oynadık. Yenmiş olmamız, durumumuzun rahat olduğunu göstermez. Necip çok iyi oynadı, iyi savaştı. Necip de, Atiba da, Tolgay da iyiydi. Bazen adam kaçırdılar. Ama genel olarak iyiydiler. İlk 2 maçta bize verilmeyen penaltılar, burada verilebiliyor. Hakem biraz daha takdir haklarını onlara kullandı.”

Güncellenme Tarihi : 20.10.2016 01:05

İLGİLİ HABERLER