Spor
  • 23.8.2004 00:04

GÜRSOY: ''MAÇTA ÇOK POZİSYONA GİRDİK''

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ergun Gürsoy, Çaykur Rizespor ile yaptıkları maçta çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini, ancak çoğunu değerlendiremediklerini, buna rağmen maçı kazanmasını bildiklerini söyledi.
     Ergun Gürsoy, yaptığı açıklamada ligde kolay maçın olmadığını vurgulayarak, ''Bu da zor maçlardan biriydi. Çaykur Rizesporlu futbolcular yüreklerini ortaya koyarak iyi mücadele ettiler. Ancak burası Ali Sami Yen. Kendi evimiz. Maçta çok pozisyona girdik. Bunların çoğunu değerlendiremememize rağmen maçı kazandık'' diye konuştu.
     Maçın yıldızının Baliç olduğunu belirten Ergun Gürsoy, ''Geçen hafta Baliç yedekti. Bu hafta ise sahanın yıldızı oldu. Bu şekilde yıldız oyuncularımızı kazanarak takımı oluşturabiliriz'' dedi.
     Başkan yardımcısı Turgay Kıran, taraftarların teknik direktör Hagi'ye yaptığı sevgi gösterileri konusunda, ''Hagi bu sevgiyi hak ediyor'' dedi.
     Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, karşılaşmanın hakkının beraberlik olduğunu savunarak, sergilenen futboldan memnun kalmadığını belirtti. Cengiz, ''İkinci yarıda iyi pozisyonlar yakaladık, ancak değerlendiremedik. Oyuna göre maçın hakkı beraberlikti. Hakem Metin Aydoğan'ı yönetiminden dolayı tebrik ediyorum'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:47

İLGİLİ HABERLER