Spor
  • 17.8.2017 11:35

Gustavo Gomez kapışması

Giuliano’yu Fenerbahçe’ye kaptıran Fırtına, Paraguaylı stoperi renklerine bağlıyor. Sarı-lacivertlilerin Kjaer'in yerine almak istediği Milanlı Gustavo Gomez transferinde Trabzonspor sona çok yaklaştı. İtalyan basını da Paraguaylı'nın bordo-mavili takıma imza atacağını duyurdu

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye kaptırdığı Zenit'in 10 numarası Giuliano'nun rövanşını, Milanlı stoper Gustavo Gomez ile almaya hazırlanıyor... Sarılacivertlilerin, Kjaer'in yokluğunu doldurmak için uzun süredir görüştüğü Paraguaylı stoperin transferini bordo-mavililer büyük ölçüde bitirdi. Jurac Kucka transferinde Milan ile iyi ilişkiler kuran Trabzonspor yönetimi, oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmaya hazırlanıyor. İtalyan haber kaynaklarının, dün akşam flaş haber olarak duyurduğu transfer gelişmesine göre; Trabzonspor, 24 yaşındaki savunmacıyı 1-2 gün içerisinde Trabzon'a getirerek, son pürüzleri konuşacak ve anlaşma sağlanması halinde sağlık kontrolünden geçirecek.

KUCKA İKNA ETTİ
Gomez ile Milan'dan takım arkadaşı olan Kucka, Trabzonspor ve ve şehir hakkında bilgiler verdiği 24 yaşındaki oyuncunun transferinde önemli rol oynuyor.

Güncellenme Tarihi : 17.8.2017 11:35

İLGİLİ HABERLER