Spor
  • 1.8.2015 02:10

Hacıosmanoğlu fena patladı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TRT Spor’a bağlanarak Onur Kıvrak sorununa dair açıklamalarda bulundu.

Yaşanan süreçte kendisine ağır ithamlarda bulunulduğunu dile getiren Hacıosmanoğlu, başkanlığı bırakmayı düşündüğünü dile getirdi.

İşte Hacıosmanoğlu’nun çok konuşulacak sözleri;

“TEK GERÇEK TRABZONSPOR”

“Bir gerçek var ki tek değer var o da Trabzonspor. Bu kulüpten çok başkanlar, çok oyuncular geldi geçti. Baki olan sadece Trabzonspor’dur. Zor şartlarda bile bizim 1-2 ay burada dayanabileceğimizi söylüyorlardı. TS bitmiş bir kulüptü. Hem içerde hem dışarda hainlerle mücadele ediyoruz. Trabzonspor’un zayıf noktası neresi var, nerden vurabiliriz diye açık kolluyorlar. Bırakma noktasına geldim, bırakmayı da düşündüm.

“DEVRİMLER SANCILI OLUR”

Bizim hayatımız savaşla geçti. Bunlarla kamçılanıyoruz. Biz şimdi daha fazla kamçılandık. Devrimler sancılı olur. Trabzonspor’un devrime ihtiyacı var. Trabzonspor için gereken yerlere nokta transferleri yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bir takımın en önemli mevkisi olan kalesindeki kalecisini takım neden dışlasın. Olabilir mi böyle bir şey? Bu takımın en büyük fedakarlığını yapan da taraftardır.

“HERKES GİDER TARAFTAR KALIR”

Herkes gider, sadece kalan taraftardır. Bir takimda, bir kulüpte bir düzen varsa. Herkes bu düzene uymak zorundadır. Bizim hedefimiz nedir? Trabzonsor’un menfaatini korumak. Onur’u satarak transfere kaynak yaratacaklar diyorlar. Kulübe başka türlü gelir sağlayamıyorsanız zaten bırakın.

“ONUR’U SATMAYACAĞIZ”

“Arabanın kapısını çarpacaksın, Başkan’ın olduğu yerde Sportif Direktör’e el kol yapıp sen kimsin diyeceksin. Onur’a özür dilesin kapansın diye mesaj yollatıyorum. O kim ki ondan özür dileyeceğim diyor. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftar benim ölmüş hacı anama küfrediyor. Senden tek bir şey istedim. Yaptığım hatadan dolayı özür diliyorum diyeceksin, bu kadar. Hurma da özür dileyecek. Onur alana gidiyor, taraftar karşılıyor ve o taraftarlar benim ölmüş hacı anneme küfrediyor. Bu kulübün içindeki hiyerarşiye herkes uyacak. Hata yapan da bedelini ödeyecek.”

 

“BU BİR SAVAŞ”

“Bu bir savaş ve Yüce Allah bu savaştan Trabzonspor’un galip çıkmasını nasip etsin. Ben başkan olduğum sürece Onur’u satmayacağız. Selçuk gibi gidebilir ama biz satmayacağız. Özel uçak İzmir’de saat 2’den beri hala Onur’un binmesini bekliyor. Özür dilemek erdemdir. Köprünün altındaki şarapçıya ayağım takılsa yanına oturup saatlerce gönlünü almaya çalışırım. Taraftarı arkana alıp, bu kulüpte ben varım demek saygısızlıktır”

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:05

İLGİLİ HABERLER