Spor
  • 16.9.2014 18:02

Hacıosmanoğlu iddialı konuştu

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv, Polonya'nın Legia Varşova ve Belçika'nın Lokeren takımları ile bir üst tura çıkabilmek için mücadele edecek olan Trabzonspor, geçtiğimiz sezonki başarıyı daha yukarılara taşımayı hedefledi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, gruptan çıkacak güce sahip olduklarını belirterek, "Geçtiğimiz sezon tüm camiamızın gururlandığı başarılar elde ettik. Ancak bu yıl hedefimiz daha yukarısı. Hocamız tecrübesi ile bize bu anlamda ciddi katkılar yapacaktır. Yönetim olarak maddi sorumluluklarımızı yerine getirmek için yoğun çaba harcıyoruz. Taraftarlarımızda manevi yönden bize sahip çıkıyor. Futbolcularımızda daha iyisini yapmak için ellerinden geleni yapıyor. Bu sezon üç kulvarda da önemli başarılara ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

ÜSTÜNSALİH: "NASIL BAŞLARSAK ÖYLE GİDER"
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih de, Metalist Kharkiv ile oynanacak olan maçtan galibiyetle dönmek istediklerini söyledi. Üstünsalih, çok kaliteli bir takıma sahip olduklarını belirterek, "Nasıl başlarsan öyle gider diye bir anlayış vardır. Bizde galibiyetle başlayıp grubu zaferlerle tamamlamak istiyoruz. Rakibimiz bu noktalarda olduğu için gücünü konuşmaya gerek yok. Onlarda kendi adlarına kazanmak için gereken mücadeleyi verecektir. Ancak biz hedeflerimiz doğrultusunda buradan kesinlikle zaferle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

HALİLHODZİC, METALİST'İ EZBERLEDİ, EZBERLETECEK
Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe maçında olduğu gibi Metalist Kharkiw'in bir çok maçını izledi. Bu maçlar sonucunda rakibin etkili ve zayıf yönlerini analiz eden Boşnak teknik adam, futbolcularına da rakibi ezberletmeye başladı. Metalish karşısına Fenerbahçe maçından daha ofansif bir kadro ile çıkmaya hazırlanan Halilhodzic'in, sakatlığı olmayan tüm yabancılara bu maçta görev vermesi bekleniyor.

PAPADOPOULOS SABIRSIZLANIYOR
Trabzonspor'un son dakika transferlerinden Yunan Avraam Papadopoulos, forma giymek için sabırsızlanıyor. Fenerbahçe maçını yedek kulübesinden izleyen Papadopoulos, Trabzonspor'un çok kaliteli oyunculardan kurulu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
"Bende kendime bu takımda yer açmak istiyorum. Ligdeki yabancı sınırlaması bana göre rekabeti daha da artıracak. Bu konuda kendime güveniyorum. Tecrübemi ortaya koyup formayı kapacağım. Bu sezon elde edilecek başarılarda benimde payımın olmasını çok istiyorum."

TRABZONSPOR'DAN ÜYELERE ÇAĞRI
Trabzonspor Sicil Kurulu, 20 Kasım-20 Aralık 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Olağan Genel Kurul'a katılacak olan kulüp üyelerine bir çağrı yaptı. Kulüpten yapılan çağrı da, "Olağan Genel Kurul'a katılma hakkı elde edecek üyelerin 30 Eylül 2014 Salı günü mesai bitimine kadar mevcut aidat borcunu ödemesi gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:46

İLGİLİ HABERLER