Spor
  • 26.4.2015 22:06

Hamzaoğlu’ndan Bruma ve Yasin sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 1-0 kazandıkları Gaziantepspor maçının ardından konuştu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Hamzaoğlu, “Zor oldu. Skoru çok geç yakaladık. Yoksa oyun anlamında çok daha önce golü bulabilirdik. Ancak çok gol kaçırdık” dedi.

Telaşlı hareket ettiklerini belirten tecrübeli hoca, “Rakibimiz puan kaybedince maç önem kazandı. Bir an önce golü bulmak istedik. Telaşlı oynadık. Takım bütünlüğünü olumsuz etkiledi. Her şeye rağmen 85. dakikada da olsa golü bulduk. Hayırlı olsun. Önümüzde 6 maç daha var kolay olmayacak ancak sonunda ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Gol atacaklarına inancını kaybetmediğini belirten Hamzaoğlu, “Çok pozisyona giriyoruz, bir tanesi illa gol olacak diye düşünüyordum. O inancı kaybetmemek önemli. Kaçan gollere dövünürsek bir sonraki pozisyona hazır olamayız. G.Antep takımını da mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bruma ve Yasin’in yedek başlamasına değinen başarılı hoca, “Bruma ve Yasin’le başlamadık. Onların etkili koşularından rakip yorulduktan sonra faydalanırsak daha iyi olacağını düşündük. Bütün oyuncularımı görevlerini yaptıkları için tebrik ediyorum” yorumunda bulundu.

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:49

İLGİLİ HABERLER